Сайт за споделяне на музика,клипове,албуми и текстове

fanco0

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте и добър вечер!

Преди известно време аз и един мой приятел решихме да пуснем сайт за музика(отново!). Системата е използвана на може би познатият ни сайт muzi4ka и muzi4ka2.. Сайта преди не успя да се продаде и за това използвахме старата система, но почти пренаписана. Да, но след като вече завършихме всичко излезе един проблем! - Нямаме време за сайта, нито той, нито аз и решихме да го пуснем да се продава. Обновени са доста от функциите в сайта, както и самият дизайн. Новото име е mp3bulgaria.eu, в цената е включен и домейн, но за преглед на сайта съм дал друг домейн, защото все още не съм пренасочил новият към сървъра на сайта...
Надявам се сайта този път да се продаде, защото както на мен така и на него ни трябва някой лев, но това ще стане ако сайта се продаде. Ако някой ще коментира по цената, то той да е човек, който мисли да я купи и да е човек, който е видял сайта и дизайн! Ако имате въпроси за сайта или каквото и да било ми пишете на ЛС или на Skype: shark5103 ..

Поздрави и лека вечер!

Домейн Име | URL: www.planb-servers.info

Приблизителна Цена: 300лева

Дата на Регистрация / Дата на изтичане: 20.09.2012

Уникални Посетители за Месец: до 100

Page Rank: N/A

Уникално Съдържание: Да

Система: Къстъм

Дизайн: Къстъм

Начини на Плащане: Пощенски запис, PayPal

Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ

Адрес на картинката за верификация (виж правилата): www.planb-servers.info/marketplace.gif
 
Последно редактирано:
От: Сайт за споделяне на музика,клипове,албуми и текстове

Всъщност реших да спадна цената на 300лв, ако случайно има човек с голям интерес и е сигурен, може да се му се спадне от цената до 250лв, може и по-малко, но не и по-малко от 200лв!
 
От: Сайт за споделяне на музика,клипове,албуми и текстове

Как се качват песните и клиповете ?
 
От: Сайт за споделяне на музика,клипове,албуми и текстове

Не че нещо, но много внимавайте с такъв тип сайтове за музика. Преди време правих дизайн на едно радио където редовно се качваха песни на различни fileshare сайтове и въпреки това, след като конкурентно радио ги репортна уеб мастърите си имаха проблеми с НСБОП/ГДБОП. И не, това не беше майтап.
 
От: Сайт за споделяне на музика,клипове,албуми и текстове

Извинявам се за прекалено късният отговор!

Така сайта се намира на собствения си домейн, но вече не се и продава. :) В крайна сметка събрахме малък екип и решихме да развием сайта. :) В сайта мисля, че има потенциал и ще се пробваме да направим нещо от него. Благодаря на заинтригуваните и се извинявам отново за късният отговор, просто поради причини нямах възможност да пиша по-рано.

Благодаря за разбирането! :)
 

Горе