Сайт за LED осветление - 100 лв

Pesho1978

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
33   0   0
Здравейте,

Продавам сайт за LED осветление и диодни крушки - http://lightingbg.com/ Държи някакви не лоши позиции в SERP, от където идва и трафика. Домейна е регистриран на 2009-09-09. Домейна е PR1, част от вътрешните страници също имат PR1 и са линквани от социалки и други сайтове. Сайта има и таргетиран трафик, в момента заради летния сезон е паднал значително, но като се приберат хората от отпуски, се очаква покачване. За миналия месец сайта имаше около 130 уникални, от които около 83% са влезли от тръсачки. Мога да ви дам и данни от Google Analitycs за последните 3 години. Ако имате интерес или въпроси пишете ми на лично.

Цена: 100 лв
Начин на плащане PayPal или банкова сметка.

От: Сайт за LED осветление - 100 лв

Имам въпрос и тогава може да проява интерес...

Продаваш сайт, който рекламира фирма с нейните продукти... При продажбата фирмата прехвърля ли се или поне някакви данни за складове на едро, контактни данни с фирми износителки, както и производителки дават ли се или не?

П.С. Можеш да напишеш към офертата по кои кл. думи на кои позиции е. Къде е рег. домейна и хостинга. 130 уникални за месец... това ли е реалното число?

мен ме интересува има ли приходи и от какво

Имам въпрос и тогава може да проява интерес...

Продаваш сайт, който рекламира фирма с нейните продукти... При продажбата фирмата прехвърля ли се или поне някакви данни за складове на едро, контактни данни с фирми износителки, както и производителки дават ли се или не?

П.С. Можеш да напишеш към офертата по кои кл. думи на кои позиции е. Къде е рег. домейна и хостинга. 130 уникални за месец... това ли е реалното число?

Фирмата на която беше сайта вече не съществува иначе преди това внасяше нещата от Китай и работеше основно на едро. На мейла редовно пристигат запитвания както от клиенти, така и от търговци на едно, които се опитват да продават стоката си. Домейна е регистриран в Godaddy. Сайта върви без хостинг, иначе за целия си период е бил хостван на 3-4 различни места и не е имало проблеми при местене.

мен ме интересува има ли приходи и от какво

Сайта има приходи от Adsense и продажба на линкове. От Adsense идват около 1-2 евро на месец, но ако се поиграе да се оптимизират позициите на банерите могат да се вдигнат двойно. От продажба на линкове приходите също са сравнително ниски, около 20-30 лв / година, но там нещата са изключително субективни.

Горе