за 100 лева мога да ти добавя 2000 фена да си джъткаш100 лева кешовица
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,100 лева кешовица
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Тиса ебаваш и си дръж сайта, мени мие през хура
Кажи ми печалбата за последните шест месеца по месеци, ви тарикат. Вуйчо ти е хербалайф, ти си хербалайф, сайта ти е хербалайф, па немаш кинти да посажеш,,, засрами са
Предлагам ти 200лв само за страницата![]()
АВЕ СМЕШЕН ще спреш ли да се обаждаш по всяка тема? Гледам на всеки рефреш си дриснал в на некой колега темата... Бая мнения си натрупал адмирации, ама 1 полезно ако имаше щеше да си по-гъзеИскарай пари и тогава ела да обсъждаш смятам, че в описанието съм описал достатъчно добре за малоумниците да спестя подобни селски коментари
![]()
Страницата е активна и прави по 8-9к рийч на пост и по 500 клика, което всеки който има понятие от трафик и сайтове знае в пари какво е няма какво да ти показвам на теб месеци години ПИШЕ ЯСНО, че сайта е отрязан от планове за развитие. САЙТА Е боНУС към страницата, ако някой няма сайт, или не може да си направи може спокойно да стартира със сайт на здравна тематика, макар името да не е конкретизирано, към хербалайф сменя се лого и някой др картинка - публикация и си цъкаш квото искаш!
АРЕ СПРИ СЕ ВЕЧЕ ДА МИ СПАМИШ ТЕМИТЕ ЩОТО НАКРАЯ ШЕ ДОЙДА И ЩЕ ТИ НАЦЕПА 2 ШАМАРА ДА СИ ЗНАЕШСНОБ!!!! Айде чао!
Много като теве са ми плакали,,, ама не съм сигурен какво си продал,,, ши си чакам промоцията
Аа начи пак не си го продал, таквиз като теби ги ям за закуска,,, оплачи са на ярменски я поп, ве лиглъо