СЕО БГ
Well-Known Member
Господин ******ст, това че не съм го направил на сайт за който в общи линии не ми пука, не означава, че не го знам. И какво като? Пазя го като галерия за снимки, нищо повече. На една камара народ от тука, както и такива с фирми и от старите кучета дори, сайтовете им са зле, но... не, трябва в моя двор да се плюе.след като не сме компетентни по темата защо коментират въобще?
Виж файлът 19198
О извинявам се пре светии, забравих че сте едно от Божествата във форума и сте над всички, по-умен сте и от най-умния в света, задължително трябва да сте държите като *****ий за да ви обръщат хората внимание, току виж някой го хване шубето и ви се поклони.
Като допълнителен офтопик, ще кажа, че заради такива като вас тая държава тъне в мизерия. Злоба, ненавист, задължително трябва да погледнеш в двора на съседа и ако е хубаво да се изсереш, или ако не ехубаво да го направиш по-грозно, защото така му е кеф на масовия българин, никой не трябва да си навдига главата, че току виж някое божество се сети че законите дето ги прекрачва той например, другите са длъжни да ги изпълняват, а той да е над тях...
И весе пак съветите ми не бяха неправилни, като много знаеш що не даде други "по-умни" съвети бе?!
А хвана и а ви запукам наред с автомата, че по-бързо деева! Тамън да го посмажа, че хванал ръжда в мазето горкия.
Жалко че не съм аз админ тука и форума не е мой.
Последно редактирано: