Хайде направи първо сайта, тествай го че работи, добавяй материали, пък чак тогава мисли как да изкарваш стотинки. С тоя твоя подход до никъде няма да стигнеш. След месец пак ще пуснеш тема с великата идея.
Здравейте!
... В него смятам да реша всички домашни от всички учебници по БЕ, да правя детайлни уроци за всяка тема, да пиша подробни укацания за това как се прави преразказ, теза и т.н. Ще се обръща доста внимание на литературата - всяко едно произведение ще бъде анализирано чрез:
- Изваждане и подробно обясняване на всеки един художествен похват от произведението ( метафора, синекдоха, анафора и т.н.)
- Изясняване на посланието на произведението + примерни тези, които могат да се паднат на матурата
- Трансформиращ преразказ на произведението от името на главния герой ( това ще бъде от голяма помощ за матурата )
....
Като за начало може би е добре да помислиш как да привлечеш качествени учители, които да работят в сайта ти и най - вече С КАКВО да ги привлечеш, за да го правят? Още повече, ако смяташ да реализираш идеята за това с домашните...
Не се сърди, но ако не си литератор, действащ учител или поне не си наясно с цялата бъркотия в родното образование и прочие подробности, едва ли ще успееш да създадеш качествен продукт, откъм съдържание имам предвид. Така, че помисли първо как да привлечеш наистина качествени хора да работят за теб
Освен това всички фирми за курсове и уроци перат ужасяващо много пари покрай тази матура. Точно за това и аз искам да направя нещо подобно.
Всеки случай, въпреки че не съм педагог, мога да преподавам по литература без проблеми.
Той Ивайло не разбира темата, иска да я направи само защото видял, че се изкарват много пари:
А това е тъпо основание да правиш нещо. Вземи направи нещо, от което разбираш! Провалът на проекта е сигурен!
Иначе Ивайло няма правилна оценка за себе си и заблуждава другите, както и в предното мнение, дето бил можел да преподава по литература. Сигурно това е най-новия виц. Как може провален копирайтър, човек, който няма правилна оценка за нещата, човек, който не може да пише грамотно, да преподава литература?
Ивайло - за сега само те подиграваме тук, но ако продължаваш така, някой ден ще си изпросиш боя ако продължаваш така да лъжеш.
Нищо няма да доказвам, нямам такива намерения, хората не са слепи и сами виждат това, което правиш.
Виж как сме на едно мнение...остави хората да преценят, недей да им казваш как да мислят и да ги съветваш постоянно.
Точно така, хората сами могат да видят колко си неграмотен, а тръгнал да преподава уроци по литература! :lol:
Пред "а" се поставя запетая. Ето, този сайт и на теб ще послужи.
Пред "а" се поставя запетая. Ето, този сайт и на теб ще послужи.
Не съм действащ учител, не съм част от образователната система. Всеки случай, въпреки че не съм педагог, мога да преподавам по литература без проблеми.
А иначе, който иска да помага и да се включи нещо, може да пише на скайп ivajlo.angelov74