От: Сайт с бизнес модел за музика
Долу горе ти схванах идеята
Но обясненията ти за 'нямам време' се дублират почти с всяка продажба тук
Разбирам, ако продаваш нещо, което печели поне минимални приходи и да кажеш 'нямам време да го развия повече, но има потенциал'
Аз и не съм запознат с търговията на музикални продукти и с рекламата им, затова питам
Но и ти ако не си запознат, може бизнес модела да е мираж
Не знам какви са другите оферти, не съм ги гледал и всеки си има причини да продава нещо. От това ти мнение аз разбирам, че проекта според теб не е развит. Всеки има право на гледна точка, но това, че дадено нещо не вади пари, то не значи, че не е развито изобщо. Като цяло в първоначалната идея за пускането на този проект никога не е влизал факторът приходи и монетизирани. И като стигнах до там директно да отговоря на въпроса, който се върти в главата на повечето хора, най-вероятно четящи това: да има луди хора още, който се захващат да правят нещо без да получават друго освен удовлетворението от това, че са помогнали на някой с нещо.
Смея да твърдя, че съм запознат с бизнес модела така или иначе съм си го описал на сравнително добро ниво, преди да тръгна да правя каквито и да било проучвания по него.
Не е мираж бизнес модела мук, то даже не е единствен, сайта може да поеме в различни посоки, които имат потенциал да носят може би 2000 до 5000 лв. на месец, ако се направи както трябва де.
Но ще изисква много време. Затова казах, че е по-подходящо за първи бизнес, защото за някой като мен например, това време струва много повече от 2000-5000 лв на месец.
Това не съм го описал изобщо тук какви са очакваните приходи поради простата причина, че това зависи много от човека, който ще тръгне да реализира каквито и да било бизнес модели.
Определено има хора, които може да не извадят и 5 лева от проекта.
И да се върна към предходния ти пост... Да наистина не става за по-заети хора, но не знам дали като цяло е добра идея подобно нещо да се вземе от човек за който това е първи проект... В смисъл ще научи доста от него, но може и нищо да не извади.
Да обобщя.
Предлагаш WP система на 2 години с "голям потенциал" и евентуални доходи (за купувача след теб) от порядъка на 2000-5000 но времето ти е ценно и предлагаш някой да си изкара парите (посочените по горе) защото ти нямаш време да ги изработиш. Кое не разбрах?
Предлагам проект на 2 години с не малък потенциал и евентуални доходи които зависят от човека който би тръгнал да го прави.... Мисля, че не си разбрал на кой е отговора в темата
Следващите предложения просто ще ги прескоча, благодаря ви за проявения интерес...
може ли цена и за мен .благодаря.
Малко по-горе съм пуснал цената от 1300 лева...