От: Само ДА ТИ КАЖА, че подкрепяШ турция за членство в ес
Аз да ви обясня на всички разбирачи, щото ми се правите на много хинтелигентни...
особенно driskotrixa.
По-добре да ви шибат немците, културно и по европейски с малките бели *ишки, отколкото да ви хайдакат азиатците с късите ръкави / то на дриско ще му харесат и двата варианта де.../
Щото както и да го погледнем, сме си овце за клание!!!
малка държава с лош материал, останали сме само турци, цигани, кръстоски ииииии най-заблудените бегета, които не се усетихме на време или сме нямали възможност да си хванем пътя...
Псувате турция, но турците бяха 100 години след нас а сега са 20 пред нас и няма да ги стигнем. мамлигите и те бягат пред нас.
Ако не беше европа момченца, сега щяхте да сте предприемачи, друг път, или милиционерите щяха да ви шибат още по мазетата или мутрите да ви пердасат по улиците.
Ако ще и в утопия да живеете, пак няма да ви е добре, щото сте загубена кауза разберете го. Никой няма да дойде и да ви донесе първо, второ, даже две втори и трето на аванта и да ви пита искате ли десерт и допълнително.
и мани другото, нямаше да ме е яд че е така, обаче, като гледам всички разбираме от политика и футбол, а и в двете сме на опашката
ебах тоя карък а?
За тези които могат и знаят как, няма никакво значение дали на власт са едните или другите или третите, а такива като дриско си ходят със цървулите и сега и ще си ходят ако ще да се сменят и 10 нови партии.
Между другото, да сме реалисти, разликата е огромна от сега и преди 20 години, ако не я виждате или сте заети с дебелия вибратор в задниците си или сте коне с капаци.
Стават нещата просто стават бавно.
И най-лошото е е дори македония и албания ще ни изпреварят и след няколко години ще са по-добре от нас и ще ни се смеят
а нас ще ни е яд и ще си капем в задниците, капките на доктор бах!!!