Това е истината и за мен.Аз вярвам в това - http://www.youtube.com/watch?v=7_E4N5YIycI
Чакам следващата част, там ако кажат че е жив/мъртъв, пак на тях че вярвам :lol:
Поне си имат доказателство колкот щеш, да ги ринеш с лопата, че чак с отворена уста ги гледам :lol:
На телевизиа, политици, .. - Никога!!
А знаеш ли кой създава тероризма в днешния му вариант? Знаеш ли, че Русия воюва с Афганистан през 1979 ? Знаеш ли какви пари влагат американците, за да създадът тези фанатици. От падането на двете кули друг атентат в САЩ не е имало. Защо ли ? Ал Кайда имаха ресурса да бутнат двете кули, пък после се покриха. Няма логикаЕ обясни ти в какво "ВЯРВАШ"? Какви са фактите? Ал Кайда събаря двете кули, емблематични сгради в USA. Ал Кайда поема цялата отговорност, ама не, Буш бил организирал всичко, бил наел хора, сам си бил намерил фанатици ( щото много добре видяхме що за малумници са били отвлекли самолетите) , убедил ги да ударят кулите, а да... забравих. И се разбрал с Ал Кайда да поемат отговорност
ФАКТИ????
Това е един коментар под клип във Vbox7, който също е интересен.Лари Силвърстейн наемател на кулите за 99 години дал 15 млн.долара за това, и след срутването и съдебния процес срещу застрахователя на кулите получава над 7 млрд.долара обезщетение! Правете си сметка кой е отговорен за 11.09 Осама или Силвърстейн!!!
Не съм особено очарован от непристойната критика,спрямо ЛЮБОВНИЯ ТРИЪГЪЛНИК между руснаци, американци и и тяхната дойна крава-амуджите от Афганистан,датиращ още от тъй далечните 70-те годините на по по по миналия векРеално Американците спонсорираха "терористите", за да не влезнат Руснаците в Афганистан. Това всеки с малко акъл го знае. Те си създадоха Осама и си го ползваха като Торбалан за овцете/гражданите на Америка.
Някой знаели защо Америка и Русия воюват в Афганистан? Отговора на този въпрос ще изясни ситуацията.Не съм особено очарован от непристойната критика,спрямо ЛЮБОВНИЯ ТРИЪГЪЛНИК между руснаци, американци и и тяхната дойна крава-амуджите от Афганистан,датиращ още от тъй далечните 70-те годините на по по по миналия век
WOW!.Отговори си на въпроса защо беше разделен Виетнам,както и защо ВСЕ ОЩЕ е разделена Кореа.След евентуалният правилен отговор,просто събери 1+1 за да получиш ПРАВИЛНИЯТ ОТГОВОР.Успех.Някой знаели защо Америка и Русия воюват в Афганистан? Отговора на този въпрос ще изясни ситуацията.
Its always the same shit, борба за влияниеWOW!.Отговори си на въпроса защо беше разделен Виетнам,както и защо ВСЕ ОЩЕ е разделена Кореа.След евентуалният правилен отговор,просто събери 1+1 за да получиш ПРАВИЛНИЯТ ОТГОВОР.Успех.