Само на мен ли не зарежда Elementor

juvefan

Active Member
Ползвам безплатната версия на Elementor на доста сайтове, като имам сайтове в 3 хостинг акаунта. На всички днес не ми зарежда Елементор. И в 3та акаунта версиите на PHP са различни, както и обнових само на част от сайтовете WP, теми и самия Елементор.
 
Появи се ъпдейт на темата на сайта на единия хостинг, ъпдейт на Елементор и още 1 плъгин и вече отваря! Не зареждането на Елементор другите сайтове е при същата тема и чакам ъпдейт. Явно от темата е бил проблемът
 
Обикновено са конфликти между Елементор и други плъгини, или теми. Рядко е с ядрото. Но честно казано доста трудно и чувствителен е този пейдж билдър и малко не съм му фен. Хоста няма често вина, въпреки че него тормозят първо. От опит говоря. :)
 
Появи се основния плъгин на темата за ъпдейт, ъпдейтнах го и всичко е ок. Просто трябваше да чакам 3 дена. Иначе тръгваше да зарежда показва логото на Елементор и до там.
 
Мислех да го махам преди около половин година, защото леко бавеше, но пак след някакъв ъпдейт зарежда бързо и нямам проблеми. Имам опит и с Kadence + Гутенбег, но след ъпдейт имаше проблеми и изобщо не препоръчвам комбинацията
 
Ако темата има адекватен и бърз съпорт, фиксовете не закъсняват. Най-драма им е когато сменят нещо генерално по ядрото при WP. Там реално се изпищява най-бързо, следват ги хората с масови плъгини, какъвто е и Елементор билдъра и след това са тези с малко по непопулярните, на които я им обърнат внимание, я не. :)

Аз лично не съм голям фен на Елементор, отделно има доста противоречиви мнения за неговия пърформанс. Да не говорим, че лесно се чупи, ако не хареса някой плъгин, с което и целия сайт. Но безспорен факт е, че за момента най-добрия (според повечето) пейдж билдъри, и съответно най-популярен. Рязко в годините измести Бейкъра, който за момента се представя зле по мои наблюдения, но лично за мен е по-лесен за работа.
 
С Бейкъра имам опит с 1 сайт с една дървена тема, до преди 2 години беше добре, после бавеше, чупеше се все нещо след ъпдейт и смених темата наскоро. А за проблема с Елементор - първо имаше ъпдейт на Уърдпрес. А за билдърите, Елементор си е направо недостижим по мои наблюдения в момента
 

Горе