[Свали] Безплатна алтернатива* на Scrapebox

Borisov

Active Member
Здравейте,

В тази ранна утрин бих искал да споделя с вас нещо, което ми направи добро впечатление, от сериозни разработчици.

Първото нещо, което искам да уточня обаче, преди да продължа нататък е, че това не е толкова комплексно решение, като Scrapebox и не трябва да се приема като заместител, а по-скоро като безплатен вариант за току що прохождащите колеги, затова и има * в заглавието!

Става дума за софтуер, разработен от създателите на Sick Submitter, който има за основна цел да събира от Интернет сайтове на определени платформи, които в последствие да бъдат използвани от Sick Submitter за изграждане на линкове. Не само това, ами ако разполагате с основната програма и темплейти за пакетите, можете бързо да превърнете вашите "прясно набрани" URL адреси в пакети, които да използвате за себе си или просто да продавате на други собственици на програмата.

Ето и основния изглед на Sick Scraper:​
312z9k1.png

Вижда се, че освен това, че Sick Scraper има и поддръжка на проксита, като има вградени 10 източника на публични такива, както и модул за проверка и сортиране на работещите от не работещите.

Можете да изтеглите Sick Scraper директно от сайта на разработчика:
Код:
http://sickmarketing.com/beta/scraper.exe

Ясно е, че Sick Scraper не е толкова мощен, колкото Scrapebox, но определено може да ви свърши работа, преди да успеете да се сдобиете с тежката артилерия.

Пожелавам ви приятна и спорна работа със Sick Scraper!

С уважение,
Борисов

От: [Свали] Безплатна алтернатива* на Scrapebox

Благодаря Ви! Тъй като аз съм от "най-начинаещите" и ми е трудно да си позволя безбожно скъпи програми, това ми дойде като по поръчка. Веднага сядам да го разуча!

Бива го тулчето като за без пари. Ето ви линк за книжка с фуутпринтове.

Иво, бравус за книжлето, ще свърши работа на доста хора!

Благодаря Ви! Тъй като аз съм от "най-начинаещите" и ми е трудно да си позволя безбожно скъпи програми, това ми дойде като по поръчка. Веднага сядам да го разуча!

Радвам се, че ще ти е полезно. Относно цената на Scrapebox, не е толкова голяма отнесено към това, какво може да прави. Можеш да си го вземеш за $57 от тук:
Код:
http://www.scrapebox.com/bhw

Поздрави,
Борисов

Ако може още някоя книжка с фуутпринтове да дадете?

Горе