John Galt Well-Known Member 14 Юни 2021 #1 Здр. Има ли някой във форума с назобан акаунт в Шътъсток? Спешно ми трябват едни 10 картинки, но планът ни си стигна лимита, а не ми се минава на по-висок заради някакъв си инцидентен случай. Благодаря!
Здр. Има ли някой във форума с назобан акаунт в Шътъсток? Спешно ми трябват едни 10 картинки, но планът ни си стигна лимита, а не ми се минава на по-висок заради някакъв си инцидентен случай. Благодаря!
F fantaze Member 15 Юни 2021 #2 Шътърсток в момента имат промоция 10 безплатни картинки при нова регистрация. Направи си нова и действай
Шътърсток в момента имат промоция 10 безплатни картинки при нова регистрация. Направи си нова и действай
alexkuzmov Well-Known Member 15 Юни 2021 #4 John Galt каза: Пробвах, блокираха я. Увеличете... Аз нямам регистрация там, пусни ми линковете на снимките, ще си направя и ще ти ги дръпна.
John Galt каза: Пробвах, блокираха я. Увеличете... Аз нямам регистрация там, пусни ми линковете на снимките, ще си направя и ще ти ги дръпна.
TheEntrepreneur Active Member 15 Юни 2021 #5 В AdobeStock ако ги има и там дават 10 безплатни, без да питат
John Galt Well-Known Member 15 Юни 2021 #6 Благодаря! @alexkuzmov се отзова и ми помогна. @Blinky може да заключваш.
Blinky Owner 15 Юни 2021 #7 John Galt каза: Благодаря! @alexkuzmov се отзова и ми помогна. @Blinky може да заключваш. Увеличете... Готово. Заключена.
John Galt каза: Благодаря! @alexkuzmov се отзова и ми помогна. @Blinky може да заключваш. Увеличете... Готово. Заключена.