Аз на скрийншоти не вЕрвам.Добре, че не се хвана на бас с мене! Щях да си пия бирата, купена с твои пари - на плажа в момента
Тцъ! Показва Wishful thinking в големия процент. Демек ще ни се, па дали е реално възможно...?Анкетата показва доста относно нашия манталитет. Показва как мислите в живота, и в бизнес.
Не се смей ама, поне не се смей много ама, минус 220 ми олекна джоба, лъвчета. От много "знаене" ще да това.Аз на скрийншоти не вЕрвам.
Колко захлеби от залози?
Бе "мъжки генове". Видяхме ги как си тръгнаха разревани към "матушка Бразилия". Ще ги видим и сега. Няма да са те. Още Белгия ще ги отстрани.Не се смей ама, поне не се смей много ама, минус 220 ми олекна джоба, лъвчета. От много "знаене" ще да това.
P.S. Имам вътрешна информация. Франция ще спечелва с груба секс-сила и биенье.
Който иска да става богат -- бързо, да залага на истинският мъжки ген от Африка.
Белгия ако бие в мача с Алжир и ако Пакистан бие Хръватзка и после са Белгия и Пакистан на финала и ако бие Белгия Пакистан на финала, то според мен Белгия има доста сериозен шанс да стане световен шампион по федербал. Вече Алжир ако бие Хръватзка за третото место, то ще има медал от бронз.
Това и Пената не може да го коментира така
Иначе вече е късно за залози, Белгия шампион!
Париж е Лагос. Франция е Конго. Мъжкиот африкански ген си е баш силен ген.Бе "мъжки генове". Видяхме ги как си тръгнаха разревани към "матушка Бразилия". Ще ги видим и сега. Няма да са те. Още Белгия ще ги отстрани.
На руските футболисти им е много мъчно, че след загубата от Хърватия не могат да си тръгнат от Русия...
@VMiloykov, не разбрах приемаш ли баса, за да се уговорим какъв ще е точно?
Примерно - казваш, че Англия са силни, аз казвам Франция, който продължи по-напред в надпреварата - печели, ако отпаднат на едно стъпало - здраве да е.
Рано зачекна тема, която бях забравил. Ще видим дали това няма да ти изиграе лоша шега.
Мани ги тия жабари, от първия мач са яко на късмет.И аз да се изкажа по темата...според мен Франция ще станат световни шампиони. Не съм привърженик на нито един отбор, но като се сетя 98ма, сега е 2018та, та 20 години по-късно ми се струва, че те ще са. Казвам Франция пък да видим какво ще стане.