Рязани фесове са двамата ти бащи, единият травестит естествено : -) Точно за това и толкова много любиш Путя ислямистът, обградил се с ислямски м@н@фи. Сталин и Хитлер заедно са започнали войната, нападайки Полша. Сталин е снабдявал Хитлер с природни ресурси, докато оня се наеме. После логично на Сталин му го напукват, та САЩ да го спасява на косъм. Както сега гъзят Путин пак неговите съюзници.Откога вие рязаните фесове наричате пакт за ненападение с гръмките думи съюз? Кога Сталин и Хитлер са били съюзници, че не се сещам?
https://bg.wikipedia.org/wiki/Пакт_Рибентроп-Молотов
Тоя пък и тои нет има не може да прочете малко история. Как да се сетиш нещо което никога не си го знаел...Откога вие рязаните фесове наричате пакт за ненападение с гръмките думи съюз? Кога Сталин и Хитлер са били съюзници, че не се сещам?
https://bg.wikipedia.org/wiki/Пакт_Рибентроп-Молотов
Време е раздела политика изобщо да се затрие и всеки започнал политически дразги да се банва.
круме, стига си цитирал съветската история.За историците пък много бих се радвал САЩ сами да бяха срещу Хитлер и в момента да тичкате с кафяви униформи по площадите да развивате дойче пропаганда. САЩимат роля и то не малка рабира се, но без Сталин и Червената армия сега нямаше да има този форум и този разговор.
Гледайте Русия и Америка вие щото във България всичко е "ОК". То за БГ няма кво да се обсъжда. Е не че ще има файда от това де, ама ей така интересно ми е как (по скоро смешно) се изпокарахте кой бил по велик и кой знае повече.
Не, не е заради това. Това го правят други, бивши соц. страни, като Словения. За това са вече 5 пъти по-добре. Ние имаме достатъчно руски подлоги, за да сме на последно място от бившите, което пак е по-добре от състоянието на самите руснаци.За БГ сам си отговорил от 30 години няма какво да се обсъжда тук. Каквото ни кажат МВФ, ЕС и САЩ
Ами четете го. Подлогите са малко свинско стадо. Нужни са за да хвалят кенефните постижения на хомобандити, като Ленин (настояща сифилистическая мумия) и Путин (бъдещата сифилистическая мумия). Достоевски няма нужда от такива.А тогава Достоевски кво го правиме, като няма подлоги
Въобще не ти ползвам лафовете, защото въобще не съм ги срещал. Просто нямаш такива Не буксувам. Задържам нивото, защото путинофилистикът отсреща няма да разбере нищо, ако продължа. Усвояването на материала им куца от малки. Малоумни са се родили.Ама не ме ми ползвай лафовете, затова ти казах, че почна да буксуваш.
Плюс холивудски екшъниАбоната яде пуканки...
Плюс холивудски екшъни
Новият екшън " Поредното чукане на задника на Путин или що е то Томахоук и има ли място в Сирия"Плюс холивудски екшъни