dintronix
New Member
Преди месец и нещо ме посети във офиса представител на Енергимаркет и ми даде оферта за купуване на ток от тяхната фирма, която била лицензиран търговец на електроенергия. Според неговите думи сметката ми за ток щяла да падне 20-30%, да ама освен фактура за закупения ток, ще имам и фактура за доставка на ток от ЕВН.
Това някакъв побългарен свободен пазар ли е или така трябва да бъде по принцип
Има ли някой който плаща ток на тези нови търговци, колко такива фирми има и има ли разлики в цените за киловат
Попаднах и на тази статия, явно и домакинства вече минават на алтернативен доставчик на ток
Първи битов абонат заряза енергото
Това някакъв побългарен свободен пазар ли е или така трябва да бъде по принцип
Има ли някой който плаща ток на тези нови търговци, колко такива фирми има и има ли разлики в цените за киловат
Попаднах и на тази статия, явно и домакинства вече минават на алтернативен доставчик на ток
Първи битов абонат заряза енергото
Първи битов абонат заряза енергото и излезе на свободния пазар. Става въпрос за клиент на територията на Западна България, който е предпочел вече да си купува тока от търговец, вместо както досега – от ЧЕЗ. Новината беше съобщена след вчерашното заседание на ДКЕВР от енергийния комисар Евгения Харитонова