:lol:Гражданите на Северна Корея карат по улиците на своите градове автомобили, както родно, така и чуждо производство. Особено популярни са марките "Пхьонва", "Зунба, "Рьобон".
Обмисляме да се съберем няколко души и да отидем на почивка в Северна Корея - някой запознат ли е лесно ли се организира една такава екскурзия? Тъкмо ще видя лично нещата.
Има една агенция, която приема туристи от цял свят. Записваш се и чакаш около година да ти дойде реда. Отивш в Китай "незнайно защо"... и от там идва и те взима комитета по посрещане и те развежда на точно определени предварително неща. Успех
Няма ток, за да правят рендери. Направо си строят изкуствен град - кашици бол! Ей го Kijong-dong:Смятай как действа пропагандата - няколко снимки с пълни магазини но пък само с няколко служителя и двама души на кръст, няколко рендера на една две хубави сгради и няколко снимки на сгради с пуснат ток и вече наш аланчо ще се избие за този рай.
Тия снимки дали са удобрени от ким чер уй?
Две мнения по въпроса няма. И аз бих отишъл, защото това си е някакъв вид резерват и ми е интересно. Обаче, сателитните снимки не лъжат:
http://blogs.discovermagazine.com/imageo/files/2013/03/Koreian-Peninsula-at-Night.jpg
Прав си, спор няма. Обаче горе по снимките щото са снимани разни севернокорейски небостъргачи и осветени мегаполиси :lol:На снимката виждам светлинно замърсяване което клони към нула.
Въпрос на гледна точка :wink:
Прав си, спор няма. Обаче горе по снимките щото са снимани разни севернокорейски небостъргачи и осветени мегаполиси :lol:
Тоя зелник що е с цигара в библиотеката?
Да, при корейците се наблюдава раздвижване - това никой не може да го отрече. Обаче, да се изкава рая на земята ми се струва брутално пресилено На последната снима е много готино, че се намират все едно в някакъв призрачен град. Всичко изглежда толкова пусто и стерилно