Аз преди години като ходех често на Созопол, нямаше такава свинщина. Много го харесвам курорта и всичко, но стане ли 10-11 часа вечерта се чуват всякакви селении - ту Малина, Ту Галена, Ту Емилия, Ту Константин. Не беше много приятно след като това продължаваше до 3 сутринта. Сега не знам как е, но не бих отишъл. Не съм пенсионер и мрънкало, но неква празноглава да подвиква не некви пианки-мераклии да я обърнат по гръб ми идва в повече. Ако това беше културно и добре направено парти, даже щях и да отида и аз.
Последната година бях на Приморско и Варна. И на двете места ми хареса, но повече на Варна. Това е лично мнение и реално не вярвам, че съм прав, освен за себе си. Има какво да се види и да се разходиш. В Приморско повече бутаници и купонджии, които нещо не са уцелили курорта.
На Златните е дървена оферта, заради всякакви терикати и кифли, но в крайна сметка то без тях не може, ще се преживее. Слънчев ден е идея по-добре, а то реално и Албена не е далече.
@ LovechGuy, мерси за инфото. Там определено ще си почина. Това и целя. Едно пълно презареждане за новата година.