Между другото, все повече чувам това от хора, че искат усамотени и спокойни местенца, за да си почиват. Рядкост е, даже и сред младите, да отидат някъде, за да се бутат с всички и да ходят по некви барове и дискотеки, в които вече не се и пуши, ако не са открити. Аз не съм избрал мястото за това, но реално съм на вила в околностите на Варна, което реално ме нарежда в групата хора, търсещи спокойствието.Ще ходя към края на месеца, но в момента още разглеждам офертите и се чудя къде да отидем. Иначе не обичам пренаселените курорти, все пак отивам на почивка и искам да е приятно и спокойно.
Който е от Варна и региона, а и за туристите , да му кажа, щото аз не знаех доскоро и не ходих по плажове, но още от едно време бащата разправя, че който има акъл ходи на следните 2 плажа - Паша дере и Черноморец, малко далече са от града, но и двете места си струват - едно до друго са.
Оо, това ми е редовния номер, с изключение на откъса "по цял ден на плаж". Плажа е от 10 до 13, но за закуска - 2 бири. От 14 се прави една мотика с 2-3 ракии и поне 1 бира, следва кратка почивка с малка разходка и се сяда на масата към 18-19 докъм изгрев слънце. И все ми се чудят що се връщам пак бял от мореМного се кефя на хора, които уж отиват да "починат", а в действителност се връщат по-уморени. И как няма като по цял ден на плаж, после напивания, стават рано, за да отидат пак на плаж и така 5-7 дни. В един момент организма им казва "НЕ" и като отидат на работа пак е едно циклене. Имах 2-3ма приятели с такъв ритъм на "почивка".
Който е от Варна и региона, а и за туристите , да му кажа, щото аз не знаех доскоро и не ходих по плажове, но още от едно време бащата разправя, че който има акъл ходи на следните 2 плажа - Паша дере и Черноморец, малко далече са от града, но и двете места си струват - едно до друго са.
Е, колеги, препоръчайте някой хотел със спа простотии, че тва било много важно ебати, на юг по морето, ама да е тарикатски някакъв, че и аз мисля да отскоча за няколко дни че жегата е голяма...
Какво работите в С.Бряг момчета ако не е тайна де
И чак сега разбираме. Дай да развъртим една промоция на нещо, както Ал Бъдни и Ноу Мен избираха бира.Търговски представител на известна марка алкохол.
Ако направите една среща и там на форума, ще ви призная. И вече ще са задължителни снимките, ще го преместим в секция - Да не се индексира.Мда... Вече има доста такива тука по Сънито...
Виж файлът 4320
Soyo, кога каза, че ще има сбирка? :lol: