kamentk
Well-Known Member
Източник на информацията? Щото статии бол. Мисля че знам от къде си го преписал, това е новинарска статия от април месец. Не е релевантна вече.Ето я официалната версия на нещата:
Коронавирусът се предава по капков, а понякога и по тактилен път. Тоест, капчиците могат да влязат в тялото ви от въздуха или от вашите собствени ръце през различните лигавици. При големи концентрации вирусът остава опасен във въздуха до 3 часа, върху медни повърхности до 4 часа, върху картон до 24 часа и между два и три дни върху стоманени и пластмасови плоскости. Тези стойности обаче много зависят от температурата, от влажността, от характера на повърхността.
Викаш трябва да ближеш копчетата за да се заразиш.... Айде да се придържане към наученото до момента.
Истината е, че вирусът е много по-тежък от въздуха и няма причина той да се рее безразборно в него, ако няма друга сила като да го постави там - силни въздушни течения.
Че си потресаващо проста го знае целия форум, не е нужно да го напомняш.Кой нормален си киха в маската, питам аз?