Да, през ваксините сигурно ще ни направят обратни и ще ни излязат дъги на челата. Айде малко по-реалистично.
Либералната пропаганда се води на друг фронт и обвързването и с вируса е повече от малоумно.
Ако съдиш по Тръмп и това, че той няма ясна позиция по въпроса с вируса, си припомни, че той приканваше американския народ да пият белина, а сега от страх, че трябва да сдаде поста предизвика безпрецедентни размирици. Просто този човек е изключително прост и незапознат, но самочувствието и парите са го заблудили да си мисли че е много начетен. Както и при теб, само че ти си прост търговец от Варна, а той е милиардеБайдън е също толкова изкукал, само че при него вече е от старост и властта ще бъде в рърцете на съветниците му, както беше с Тръмп. И двамата са неадекватни да вземат каквито и да било важни политически решения. Точно и за това го издигат.
Но това са политически номера и нямат общо с вируса, както плоскоземците или по-скоро плоскомозъчните си мислят.
Имайки телефон вече си чипиран и знаят всичко за теб и чрез социалните мрежи могат да ти промият мозъка, ако си загубил критично мислене, както е в твоя случай. Така че страхувайте се и си мишкувайте, цял свят ще се ваксинира и ще забрави за болестта, тука ще я тътрим с години и ще търпим мерки и карантини, ама нищо, мен не ме интересува, моите доходи са обвързани със световния, а не локалния пазар и не ме бърка дали Ганьо от кварталния магазин или кварталната кръчма е фалирал и е уволнил персонала, щото като му е потръгнало малко си е купил мерцедес и златен ланец на кредит, без да си направи какъвто и да е риск анализ за “бизнеса”.