Пичага, ше се ваксинираш ли? Сериозно те питам. Мани я темата, хората и коментарите.
Не, никога не съм карал грип тежко, никога не съм боледувал по начин, че да лежа и да не мога да изляза или да стана. Смятам имунната си система за силна. Отделно смятам, че съм го изкарал. Няма как да не съм, при положение, че миналата година съм работил с огромно количество симптоматични хора. Разправях ви, че прекарах на една маса, в един офис, половин ден с човек, който след два дни го потвърдиха и го кара сравнително тежки, в къщи на легло. Дефакто аз съм контактувал с него когато е бил най заразен. Всичките колеги го изкараха, кой без обоняние, кой без вкус, кой с температура, кой със всичките симптоми заедно, а някои и в къщи на легло. Най тегаво беше с едно момче на 25 години, беше 1 месец в болнични с температура. С всички тези хора съм контактува ежедневно. Жена ми също имаше всички симптоми, децата също караха нещо като лек грип. Донесоха го от училище.
Както казва Камен, аз съм магазинер, контактувам с огромен брой хора, които от своя страна също контактуват с огромен брой хора. Кажи какъв е шанса да не съм го хванал?
Та, при всички по-горе изложение факти, кажи какъв е смисъла да си я слагам тая ваксина? Или не мога да го хвана, или съм от тея 80%, които не разбират, че са го изкарали.
Да, и аз имам възрастни роднини, които починаха, да имам и познат, който му преливаха кръвна плазма, едвам оцеля, да на единия колега майка му и баща му бяха болни много дълго време и те едвам оживяха, всички го изживяхме с него. Обаче никога няма да си променя мнението, че тея тъпите мерки, още по тъпите маски помагат с нещо. Това, което се прави няма нищо общо с вируси, това е.
Надявам си да съм бил изчерпателен в доводите си.