nandibandi
Well-Known Member
Е, именно де! Гадаят, ама същевременно се изтъпанчват и плямпат глупости като: ваксината е безопасна! Нещо, което не е доказано, поради краткия срок на изпитание. Което впрочем тече в момента и е най-масовото в човешката история. Умишлено лъжат, че преболедувалите нямат антитела, а ваксинираните имат. Това няма как да се твърди, защото никой не може да каже колко време трае имунитетът след ваксинация - отново, заради липсата на дългосрочни изследвания.Те и лекарите понякога гадаят...а това е най-лошото за нас.
Напълно ясно ми е, че медицината не е математика, в която решението на задачата става по готова формула. Проблемът е, че медицината се изроди в слуга на пропагандната машина. Лекари, учили за такива, светила в медицината, си плюха в сурата и се продадоха. Е, как да им вярваш?
Възхитена съм от методите на действие в частния здравен център в Своге, когато аз бях болна. Поведението на целия медицински екип беше абсолютно професионално. Нямаше ги скафандрите. Преглед ми беше направен преди теста от лекар, който носеше само маска. От там нататък целият екип - лаборанти, рентгенолог, пулмолог, действаха адекватно. Лекуваха ме, както биха ме лекували преди две години. Оцелях, за разлика от хората с може би по-леки симптоми от моите, заключени в ковид отделенията. Тия отделения спокойно можем да ги сравним с конц-лагерите на Хитлер.