Бъди сигурен, че точно те никога няма да го отворят, защото може да чуят мнение, което да разклати бетонирания им от март месец страх.На Ковисектантите отговарям с това клипче
Това са гробарските подлог, не им обръщай внимание. Не им пука за никакви хора, пука им единствено да прокарват политиката на тиквата. Който май има празник днесБъди сигурен, че точно те никога няма да го отворят, защото може да чуят мнение, което да разклати бетонирания им от март месец страх.
Мен обаче силно ме гложди един въпрос: Какъв ще да е тоя вирус, който през лятото си взима отпуск? Според работния му график, май е начален учител.
То и през деня си почива, а вечер се активизира, особено при високи децибели...Бъди сигурен, че точно те никога няма да го отворят, защото може да чуят мнение, което да разклати бетонирания им от март месец страх.
Мен обаче силно ме гложди един въпрос: Какъв ще да е тоя вирус, който през лятото си взима отпуск? Според работния му график, май е начален учител.
Лятото живее 90 мин, есента държи 24 часа. И е логично, нали? А за дискотеките си го карат на крак сладурите, та затова им хлопнаха кепенците.Бъди сигурен, че точно те никога няма да го отворят, защото може да чуят мнение, което да разклати бетонирания им от март месец страх.
Естествено, че икономиката на Швеция е пострадала колкото и на останалите страни. Страната се намира в Европа, в ЕС, а не на Марс и икономиките на всички страни са взаимосвързани.Само че ако имаше класация по най-счупена икономика, сигурно щяха да са на последно място. И пак 600 човека на милион са 0.06%. Това е прашинка в сравнение с първоначалните заплахи дето се разнасяха. Спомнете си, че по първоначални прогнози испанския грип щеше да бледнее пред короната. То бяха едни калкулации - 1 заразява 2, 2 заразяват 4... и така за месец-два половината планета щеше да изгине. Ужас, паника, болест, страх, смърт. Е, минаха 8 месеца от тогава и само политиците и медиите още си живеят в техния балон.
Каква вселена бе. За 5000 години човешка цивилизация, никога на никой не му е пукало за човешкия живот, особено на политици, аристокрация и тн. С лека рака са жертвани милиони, в преследване на лични амбиции. Само за последните 10години колко хора умряха в арабската пролет, локалните конфликти и в Сирия. Милиони са. И това са жертви на пряка човешка намеса и прокарването на различни политики и налагането на интереси на различни държави. Да си мислиш, че на политик му пука за човешкия живот... Айде да не казвам...Естествено, че икономиката на Швеция е пострадала колкото и на останалите страни. Страната се намира в Европа, в ЕС, а не на Марс и икономиките на всички страни са взаимосвързани.
За теб статистиката за умрелите са някакви весели цифрички, за други всеки загубен живот е загуба на една Вселена.
Леле, не очаквах такова хубаво мнение да видя тука, че и така добре обосновано - все 1 аз съм го писал.@tipin, ти ако гледаш на икономиката от гледна точка на разните индекси като Dow Jones и подобни, излиза че всичко вече си е както преди. Ако обаче си собственик на ресторант и ти кажат че от утре преустановяваш бизнеса заради митичен вирус, последното нещо дето те интересува са борсовите индекси. Но за да сме на една вълна с теб ще кажа, че и мен всъщност не ме боли за бизнеса на хората, падам си малко психопат.
Когато гледаш статистики на умрели обаче също трябва да минеш в режим на психопат. Не може да се фокусираш върху всеки един индивид, сякаш е Вселена. До вчера не си се и замислял за такива неща и животът ти е бил розов, а днес само защото си чул по телевизията че вируса убил 25 хора, 25 Вселени, и леле майко. Тези 25 не ги сравнявай с кръгла 0, все едно никога преди не са умирали хора. Сравнявай това число с миналогодишни числа. Не можеш изведнъж да спреш хората да умират, само защото розовите ти очила са станали черни.
Социопат е разновидност на психопат, човек, който има абнормално или патологично поведение в сферата на социалните взаимоотношения. В отношенията си с други хора той създава конфликтни ситуации и не се поучава от грешки или неприятни преживявания. Не проявява лоялност дори към близките си. Такъв индивид е неспособен на уважение и не спазва общоприетите норми на поведение. Социопатът никога не изпитва вина, тревога или разкаяние, тези чувства са му непознати, той се държи така, като че ли няма съвест, защото неговите понятия за критическо възприемане на поведението и за добро, и зло са силно изкривени.
Обикновено социопатите нямат стойностна система и се отнасят с пренебрежение към такава, както и към цената на човешкия живот.
Е, това вече си е доста плашещо! Карат си го на крак - тц-тц-тц, баси ужаса, честно. Поне да умираха от раз, та да сме по-спокойни, а те си го карат на крак... Аз по-страшен вирус не знам да е имало в историята на човечеството. Прав беше комплексара Майтапчийски - "невиждана в човешката история ярост". Подмолно животно, па и подло.А за дискотеките си го карат на крак сладурите, та затова им хлопнаха кепенците.
Може ли линк към поне едно от 100-те повторения, щото аз не намирам нищо. Мерси!Ретарнандито все още си бленува някакви бройки "ре-тест", за които 100 пъти се повтори преди 2 месеца, че НЕ ВЛИЗАТ В ЧИСЛОТО на НОВОЗАРАЗЕНИ. Пък и няма как да влизат, като после ще има солидно разминаване в бройките, ма кой да мисли.
Аз също съм против мерките, но примера ти в коментара също е тъп и личен. Говорим за 5-10 процента заразени със симптоми, това е сравнително малко на база милиони. Нормално е да не познаваш болни Аз също не подкрепям носене на маска и затварянето на бизнеса, че лъжат с бройките е почти сигурно, но все пак да бъдем реалисти, това, че не познаваш никого от тези 5 процента болни на 50милиона не доказва нищо :ДВидимо ковидидиотите вземта превес за съжаление. Гледам по-горе некви сметки някой беше правил, сега да сметна аз нещо. В Англия съм от 2 години ипочти от началото работя в Теско ( предполагам има хора който знаят какво е това ето и снимка за да придобиете идея за мащаба на мястото )
Виж файлът 20204
Да започнем с малката сметка. Имам 15 пряко подчинени служители само на една смяна. Всеки от тях контактува извън работно си време с минимум 3ма други това прави 45 контакта от началото на драмата няма нито един заразен или болен камо ли някой умрял от корона вирус. Имах един временно назначен с положител тест, но така и не се разболя милия ама го набиха в статистиката.
Така сега да увеличим мащаба в самия склад работят 400 човека на смяна. Работи се на 3 смени това прави 1200 на денонощие. Всеки от тях отнов има контакти минимум с 3ма други всеки ден отиваме на 3600 на денонощие(това само в рамките на семейството и работното място). През всичките ковид месеци до момента в целия персонл няма случай на болен или умрял от корона вирус. Има няколко десетки положителни теста без никакви симптоми и след карантина хората си се върнаха на работа.
Да не забраяме също членовете на семействата ни също ходят на работа или на училище. В училищите на сина ми нямата нито един положителен тест до момента на дете или случжител. Жена ми работи в Care Home (старческите домове тук) уж с най-рисковите за заразяване хора и нямат никой с положителен тест.
Но останах доста учуден от количеството глупави хора населявящи форума. Разбирам, че сега ще се появи някой със болната или починала от К-19 сетра на баба му която е втора братовчедка на доведения му чичо от третия брак на втората жена на брата на майка му. Обаче това си е лична драма и не ме касае...
Сметките обаче все повече ще ни излизат грешни. Реално погледнато, по официална статистика умрелите вече са 3, 4, 5, 6 пъти повече от умрелите от грип през предишни години. Зависи от региона. Примерно ако преди се е казвало, че в US са умирали по 40 хиляди хора на година, сега са 240, това е 6 пъти повече. Това не е хубаво, но само и единствено ако е истина!Гледам по-горе некви сметки някой беше правил, сега да сметна аз нещо.