nandibandi
Well-Known Member
Аз не разбрах какво точно те е разгневило? Отказаха ли да те обслужат, или се уплаши, че ще заразиш "цвета на нацията" с коронавирус? Или пък че те ще те заразят? Или че не се спазват правилата?Никога няма да се оправим, защото ние сме си такива. Влизам в аптеката в 12.30 часа да си взема нещо и вътре 3 едвам ходещи баби и един дядо напира да ме предрежда - бута се в мен с маска под носа. Не издържах и се развиках защо влизат извън коридора си - спешна нужда имат ли? А бабата ми вика, че ще си влиза когато си иска и не й пука дали има Ковид или не.
Аптекарите вместо да ме защитят ми направиха забележка, че между 13.30-16.30 часа и 8-10 сутринта пускали и млади хора, нямало проблем.
Обясних им, че аз СПАЗВАМ заповедта, въпреки, че не ми допада, а те вдигнапа рамене и ми казаха, че това е аптека и трябва да говоря по-тихо. Исках да викна полиция, но се отказах, защото много бързах.
А после се чудим защо сме на тоя хал. И все властта виновна...
Теди, когато са абсурдни, правилата обикновено са практически неприложими.
Вчера бяха на погребение, един дядо на 96г. ми направи страхотно впечатление. Не само, че беше активен и пъргав като пружинка, но и духът му беше по-млад от твоя. Човекът каза горе-долу следното: и това ще го изкараме, голяма работа.