@kamentk, ти с каква цел въобще пишеш в тази тема и защо искаш мерките да се спазват? За да има по-малко умрели? За да спасиш болниците? Защото така казаха по любимата ти медия? Защото доходите ти нарастват пропорционално на мерките? Защото не харесваш Нанди и си рекъл че каквото тя казва, ти ще си на обратното мнение? Защото харесваш мен и обичаш да си отговаряме един на друг в темата? А кажи защо
Защо пиша ли - очаквах да стане смислена и интелигентна дискусия. Да обсъждаме данни, резултати от мерки, да говорим за механизмите на разпространение на вируса и т.н. Но се видя, че такава дискусия не може да стане. То продължих да пиша, за да образовам неграмотници като тебе, бълхаря и чакрата, които не могат да свържат 2 + 2. Ама при вас явно положението е много по-тежко, та няма смисъл. То е тотална неграмотност. Говори се, че учениците губели, като не посещавали присъствено, заради мерките, вие сте пример, че и присъственото обучение пак не дава резултати, когато човек не седне да прочете две изречения и да ги премисли. Ако изобщо сте стъпвали в училище. Неколкократно питах двамата основни конспиратори, с какво образование са - мълчат. Срам ли ги е да си кажат, не знам. Тяхна си работа. Ако бяха казали, че са с 3-ти клас, щях да разбера.
Ти му обясняваш, че гледаш статистика и търсиш причинно-следствени връзки, той си говори за медии и какво говорели. Ти ако вярваш на медии - твой проблем. Поне сам си каза, че при тебе положението е: “чукча не читател, чукча писател”. Ми пишете си, вярвайте в извънземни, в корпорация монсанто, в кемтрейлс, хаарп, илюминати, масони, рептили, летящато спагети чудовище, плоската земя, прераждания, вредата от ваксините и каквито и измислици искате. Всеки е свободен да прави каквото си иска. Само спазвайте законите и наредбите и ако може, слушайте малко по-умните от вас. За ваше добро е. Знам, че е трудно, ама това е положението. Светът не се върти около вас и никой няма да ви вземе “свободите”.