Това от много ядене на сапун ли затъпяват тия антиковиди или по-принцип са си така ? Ще ги пишат в учебниците след години - новите Ботев и Левски (нанди и биаро) ядоха сапун и не вярваха в грипчето. Свобода или смърт!
Като няма аргументи, залагаме на един гол сарказъм.Това от много ядене на сапун ли затъпяват тия антиковиди или по-принцип са си така ? Ще ги пишат в учебниците след години - новите Ботев и Левски (нанди и биаро) ядоха сапун и не вярваха в грипчето. Свобода или смърт!
Отричаш ползите от сапуна??? С неговото масово използване, човечеството се е отървало от много по-страшни болести от кови.сапун и аспирин му е майката.
Мангъра каза ли, че всички ще се заразят, ако ще и червен конец да си вържат, каза го. Позна ли, позна.Не се опитай да мислиш нанди - няма надежда за теб. Пий аспирин , че мангъра така казал и след това яж сапун. Това грипче няма те бутне. Не ти трябват лекари , маски , дистанции - сапун и аспирин му е майката. И да не те чипосат....
Изпростя си, Нанденце, едно и също си въртиш...Отричаш ползите от сапуна??? С неговото масово използване, човечеството се е отървало от много по-страшни болести от кови.
Всъщност, я ходи да те интубират... отзад.
Казваш го така, все едно нещо хубаво се е случило! Ебаваш се с живота и здравето на хората...не е гот!Мангъра каза ли, че всички ще се заразят, ако ще и червен конец да си вържат, каза го. Позна ли, позна.
Това се нарича реализъм. Ебаването го правят едни други хора, Теденце.Ебаваш се с живота и здравето на хората...не е гот!
Как ще отричам ползите - щом ти го ядеш и ковид не те хваща. Явно е наУчно доказано вече. Не мога да разбера за какво тогава се панираш, че нямало лекари и болници - самолекувай се и това е.Отричаш ползите от сапуна??? С неговото масово използване, човечеството се е отървало от много по-страшни болести от кови.
Всъщност, я ходи да те интубират... отзад.
Явно е знаел че има много дебили дето ще се правят на безсмъртни. Той каза че есента зимата вируса ще отслабне и няма да има втора вълна - пак позна. Този локдаун е тв измама от лошия Боко да убие малкия бизнес и след това да ни сложи чиповете. Ето нанди вече иска да я чипосат отзад....Мангъра каза ли, че всички ще се заразят, ако ще и червен конец да си вържат, каза го. Позна ли, позна.
Ковидите нещо взеха да минават отвъд зоната на добрия тон. Жалко.
Не, че имах високо мнение за тях досега. Но поне потвърдиха съмненията ми.
То и ти си един от тях. Това, че си на години, в които би изкарал такъв вирус като настинка не означава, че другите ще го изкарат като теб.Ковидите нещо взеха да минават отвъд зоната на добрия тон. Жалко.
кАжи честно, това наистина ли го мислиш? Ти сериозно ли мислиш, че вирусът може "да се забави" с маски, коридори и дистанция? Сериозно ли мислиш, че заразата се разпространява само в ски курортите (танте Меркел), ресторантите и дискотеките? Последните работеха на пълен капацитет лятото, защо тогава нямаше такъв ръст на заболяването? Защо не се изпозаразиха хилядите протестиращи ежедневно в продължение на 3 месеца?Явно е знаел че има много дебили дето ще се правят на безсмъртни.
За нанди ли говориш ? Че тя е от твоя отбор....Ковидите нещо взеха да минават отвъд зоната на добрия тон. Жалко.
Еми да де нали и аз това 100 поста писах - това е просто грип! Всичко е тв измама и тия умрели си ги измислят , те са умрели от друго а го пишат ковид за бройки. Както миналите години съм си лекувал грипа с чай - така и тая година. Препоръчвам го на всички антиковиди. На нас лекари не ни трябват.кАжи честно, това наистина ли го мислиш? Ти сериозно ли мислиш, че вирусът може "да се забави" с маски, коридори и дистанция? Сериозно ли мислиш, че заразата се разпространява само в ски курортите (танте Меркел), ресторантите и дискотеките? Последните работеха на пълен капацитет лятото, защо тогава нямаше такъв ръст на заболяването? Защо не се изпозаразиха хилядите протестиращи ежедневно в продължение на 3 месеца?
Уж кови е различен, уж не си е ходил, ама май приликите със сезонния грип са твърде много. Разликата е само в медийната му изява.
Левски много падна нивото на темата , стягай се. Повеждай народа към свобода от маската!Тотално му изтърваха края. Едни и същи глупости... Нямат какво да кажат и повтарят едно и също....
Ма как за толкова време не еволюирахте поне малко. Толкова ли е трудно да се информирате. Само вие с бърни не разбрахте, че няма закономерност. Старите умират от основните си заболявания, които остават неглижирани, заради уж по-страшния ковид. Младите умират, защото ги няма личните лекари, които да назначат адекватно лечение още в началото. На мен ми омръзна да повтарям едно и също нещо.Това, че си на години, в които би изкарал такъв вирус като настинка не означава, че другите ще го изкарат като теб.