nandibandi
Well-Known Member
Добре, че не си жена. Гащите в ръка ш'си носиш.Спират я, ако има кой да го спазва. Ако са като Биарката и като теб и като още 3000 000 овце, наистина няма как.
Добре, че не си жена. Гащите в ръка ш'си носиш.Спират я, ако има кой да го спазва. Ако са като Биарката и като теб и като още 3000 000 овце, наистина няма как.
Радвам се, че не съм жена, сериозно.Добре, че не си жена. Гащите в ръка ш'си носиш.
Ама не си ги слагайте, ама ваксинирайте бабите и дядовците поне, спасете им живота.
Нали трябваше да ги обичаме??? И ти се оказа мизантроп.Ама не си ги слагайте, ама ваксинирайте бабите и дядовците поне, спасете им живота.
Да е жив и здрав човекът, дано не го уморитеНали трябваше да ги обичаме??? И ти се оказа мизантроп.
Аз изпаднах в див ужас, когато баща ми ми каза, че ще се ваксинира, щото нямал друг избор. В момента сме в процес на обработка, защото той базира решението си изцяло на чутото в мас медиите. Няма да му позволя да го направи.
Аааа, не мога да нося отговорност за идиотщините, които блещи по цял ден баце Бойко, да се свети маслото му, амин!Нанди, честито! Бойко каза, че отваря държавата. С една дума спасявайте се поединично! Явно след ковида съвсем психяса тоя. Абсолютно неадекватен ход. И го е направил нарочно, заради тия които плюят по ваксините. С еена дума неофициално ни казва да се ваксинираме ако искаме да работим спокойно. Абе, Нанди, ти да не си му сменила чипа нещо, магия ло му направи?!? А за баща ти, да, не е лошо да се ваксинира, особено при това положение.
Именно, това е идеята.Да е жив и здрав човекът, дано не го уморите
И си готова да рискуваш живота на баща си, само защото мразиш Бойко Борисов?Аз изпаднах в див ужас, когато баща ми ми каза, че ще се ваксинира...
Няма да му позволя да го направи.
Мале, мале, шок и ужас. Холерата, проказата и чумата, па и еболата - репи да ядат.Може да сте сигурни, че такова забавяне не е имало никога досега.
Двете неща нямат нищо общо. Именно понеже не съм склонна да рискувам живота му, няма да му позволя да става опитна мишка на една многократно компрометирала се фармацефтична компания и на шепа корумпирани политици, на които изобщо не им пука за обикновения човек.И си готова да рискуваш живота на баща си, само защото мразиш Бойко Борисов?
Изпадаш в крайност, граничеща с фанатизъм.Убедена съм на 100%, че по-лесно ще прекара вируса, ако го лепне, отколкото страничните ефекти на "ваксината".
Ако това е твоята дефиниция за предпазливост, ок - така е.Изпадаш в крайност, граничеща с фанатизъм.
В хладилни складове на летище Франкфурт Lufthansa подготвя намалялата си флотилия за гигантската задача да пренесе милиони дози с ваксини, които трябва да сложат край на глобалната пандемия, предава Bloomberg.
Ааа, споко, сега Асен блокировача ще те опровергае с негови проучвания.Данните за 48 седмица вече са излезли. 4619 умирания, на фона на 2014 от предната година, 2180 от 2018 и 2026 за 2017, пък разбирачите тук още се съмняват в точността на ПСР-ите и се опасяват, че идвали готови положителни => вирОсът е лъжа и хората умират от депресия.
Вирусът Е силно ектраполиран и хората умират заради липса на ефективно лечение, породено от изкуствено създадената психоза в медицинската гилдия.вирОсът е лъжа и хората умират от депресия.