mnedelchev
Active Member
Къде забрави социализирането на индивида? Интернетът не може да те научи да бъдеш човек, както казах по - горе учителят е възпитател ( или поне такъв трябва да бъде ), а не касета изпяваща урока. Скоро ще започнете и да се ш*бате онлайн.Ааа, не ми минавай с тоя номер. Аз каквото и да дам за пример, ти ще му намериш "защото...". Идеята беше да си представиш, че ситуацията се случва днес и е достатъчно абсурдна за възприемане, независимо от всички причини дето си ми дал след "защото...". Защото ако точно преди 1 година ти бях казал какво следва, пак щеше да отговориш "Няма как да стане, защото бла бла бла... не сме 1918...".
Аз съм достатъчно тъп за да намирам предимствата на ученето от вкъщи За някои тийнейджъри размотаването из даскалото (не бих използвал думата "ученето" тук) може да е от най-забавните неща, но те могат да се размотават и из други сгради при добро желание. Аз като ученик съм бил от тия подиграваните и ако можех да върна времето назад, с радост бих се отписал от всички училища в които съм бил, бих ги заменил с Интернет и възможността да науча каквото аз искам, когато аз го искам. Даже мисля, че сега учениците толкова ще свикнат с онлайн обучението, че после няма да искат да се връщат в училище. Или поне се надявам така да стане. И това ще е едно хубаво нещо дето ще произлезе от цялата работа
Ей, ще те набия вече
Последно редактирано: