И отново - това е добре. Ще го изкараме, ще изградим имунитет и ще приключи тая лудница.Абе готини, само да ви кажа, че всеки трети го кара това.
Изненада ония, които купуваха чували за трупове напролет, вместо да подготвят нещата за The real deal. Няма места в болниците, защото в паниката всичко търчи там, и понеже вижда, че политиците веднага ги карат в болница, логично си казват: "щом тях ги хоспитализират, значи е много страшно".Тоя грип ни изненада здраво.
Ей, аз поне намирам позитиви в мерките - няма коли по улиците (мразя коли), въздуха се изчиства, родителите обръщат внимание на децата си, които семейства не се търпят се развеждат. Всичко това щеше да е много хубаво... ако хората имаха желание и най-вече готовност да го правят. Това учениците да учат и хората да работят от вкъщи също го намирам за добро развитие.С две думи нови сериозни мерки за да спрат заразата.
Ще им мине на тия младежи. Щом търпят да ги разкарвате така Зле са нещата, щото и те като знаят че ги е налегнал новия страшен грип си мислят, че са с единия крак в гроба. А околните го виждат като дваж по-страшно и зловещо.И двамата са с пневмонии, като при единия са доста зле нещата.
В едно предаване бе споменато, че западните пътешественици по нашите земи били учудени, че имало огнища на чума през 19 в., като в западният свят била отшумяла от векове.Пичове, ако ни е писано да умрем сега - няма измъкване. Но ако ни е писано да живеем...
Аз пак казвам, и повтарям, и потретям за пореден път, че короната не е нито чума, нито испански грип, нито нищо което да е дори бледа сянка на тези зарази. Не знам защо не е очевидно, след като и официалните им графики го показват. Аз го разбрах това още в началото на април.
6-те най-страшни епидемии в човешката история
От чума загива до 60% от населението на Европа, инфлуенцата отнема над 50 милиона животаmoney.bg
Чума - 30% до 60% от Европа умряли
Испански грип - 3% до 5% в света през 1918 и 1919
Корона - едва 0.017%, и то повечето от инфаркт, инсулт, рак, диабет, катастрофи и други подобни. Бройката има шанс да придобие конкурентни размери само след като пуснат ваксините.
Заразата в момента е паника и разделение, а основните преносители са медиите.
Ето един калкулатор за проценти, полезен инструмент в днешно време за запазване на самообладание: https://percentagecalculator.net/
Слушай президента си - спазвай мерките.Да се крием докато дочакаме ваксината ли предлагате?
Станал си неадекватен, като останалите сектанти! Какво общо има това!?Слушай президента си - спазвай мерките.
Нали питаш какво да правим докато дойде ваксината - отговарям ти. Като не си говориш със себе си явно ти е трудно.Станал си неадекватен, като останалите сектанти! Какво общо има това!?
Нали питаш какво да правим докато дойде ваксината - отговарям ти. Като не си говориш със себе си явно ти е трудно.
Между другото Тулупа след като изкара вируса и той стана безсмъртен. Абсолютно неадекватни решения напоследък. Имам чувството, че пристана на Мангъра...Ти като слуша тулупа, до къде я докара?
Той тоя тотално се е побъркал. Хаоса е заради него в крайна сметка. Радвам се, че го забеляза. Въпреки че премина към нашия отбор е тотално невменяем... Което се очакваше, разбира се.Между другото Тулупа след като изкара вируса и той стана безсмъртен. Абсолютно неадекватни решения напоследък. Имам чувството, че пристана на Мангъра...
2015 г.- 2163
2016 г.- 2051
2017 г.- 2033
2018 г.- 2036
2019 г.- 2010
2020 г. - 2662
Имате си човек с процентен калкулатор в отсрещната секта, може да си сметнете колко са и да заключи аджеба защо се получава така.2015 г. - 2073
2016 г. - 2113
2017 г. - 1992
2018 г. - 2042
2019 г. - 2152
2020 г. - 3179
Вероятно не си го гледал. Мяза на чист сектант, развиващ тези, без никакви факти.