Семейният ни канал расте – над 3300 абонати! 🙌 Подкрепи ни!

А така, браво, доволен съм! ;)👍🫶

Иначе не казвате къде сте и къде се развива действието. :rolleyes:
Малко на бекграунд докато тече видеото при обработката можеше да вметнете информация за самата традиция, кога се провежда, какво представлява, защо се прави и ТНТ. В интернет информация бол.

Катето като я гледам как е замръзнала, една бачонка с вино трябваше да и вземеш да се топли :p🍷
Нямаше ли греяно вино на сергиите?
Пинахме винце, но деня беше адски студен. Традицията я познаваме, без да търсим инфо, но решихме да е автентично.

Традицията я познаваме, без да търсим инфо,
Вие да Боби, но го споменах го от гледна точка на това, че може да има и други залюхани като мен, които никога не са ходили на подобно събитие и не знаят много за тази традиция. 😔

Както казах, не съм много запознат и след видеото реших да потърся повече информация. Къде по дяволите в България е имало такова мероприятие? След това навързах нещата, че може би е от Перник и там леко за традициите прочетох 🤓 (а вие можехте да ми спестите това) 🤣

Те по телевизията са го споменавали събитието, според източниците в интернет, но не всички гледаме телевизия, нали за това е YouTube и други видео платформи, както и хора, като вас да ни дават полезна информация 😉 🎬

С какво се върнахме от пазара ни в Северна Македония? И градинарски труд на село... Приятно гледане:
Дай палец за подкрепа.

Събота е и ето го новото ни видео. В столицата на бозата пихме ли от напитката? И, се трудим на село... Приятно гледане:

Горе