Малко ли сме ти. Ще се надявам някой от премиумите да дойде, и да се получи повече разискване, отколкото лекция. Все пак дебатите пораждат повече креативност.Е хубаво де, само вие двамата с Блинки ли ще сте лектори?
Малко ли сме ти. Ще се надявам някой от премиумите да дойде, и да се получи повече разискване, отколкото лекция. Все пак дебатите пораждат повече креативност.
Малко ли сме ти. Ще се надявам някой от премиумите да дойде, и да се получи повече разискване, отколкото лекция. Все пак дебатите пораждат повече креативност.
..... Постигнал съм максимумите на СЕО за магазина си ......
Имам въпрос. Идвам от далеко за събитието, плащам си. Очаквам да науча нещо в онлайн търговията. Постигнал съм максимумите на СЕО за магазина си затова очаквам да науча нещо друго, например подобряване качеството на обслужване. Ще го получа ли?
Имам още примери но се досещате.
Момчета да не стане така да дойде някой на срещата заплатил си за всичко и да излезе и да каже. Нищо ново, само пари ми измъкнаха... Тази услуга е нож с две остриета която смятате да правите. :>
Аз ще дойда на събитието само кажете кога и къде, че пак нещо съм се дезориентирал.
Да, ще ми е приятно да споделя как може да се покачат продажбите даже и ако трафика не е в задоволителни количества. Естествено, ще се разглеждат частни случаи, за да се даде най-ясно представяне за нещата. Анкетата май ще реши всичко. Всеки ще има и предложения под вота си. Хубавото е, че може да се сформира и нещо като статистика, от която и други семинари да черпят инфо какво реално ще им е интересно на публиката. Все пак, който плаща, той поръчва музиката, нали?Ами то за това е тази тема (и старата) да се насъберат за предложения на за обсъжданите теми Блинки може да говори за конверсия само че ще му е за втори път тази година защото ще говори за това и на Сео Конфенцитята Съвсем скоро ще пуснем анкета с теми от който да избирате