visi0n New Member 12 Май 2008 #21 От: Система за онлайн-шоп Ползвал съм SunShop и наистина е супер удобен с доста разширен админ панел. Няма да съжеляваш
От: Система за онлайн-шоп Ползвал съм SunShop и наистина е супер удобен с доста разширен админ панел. Няма да съжеляваш
yMladenov Member 18 Май 2008 #22 От: Система за онлайн-шоп Малко офф - някоя от гореспоменатите системи за е-магазин дали може да се пригоди за афилиейт? (като изключим джумла.. :? )
От: Система за онлайн-шоп Малко офф - някоя от гореспоменатите системи за е-магазин дали може да се пригоди за афилиейт? (като изключим джумла.. :? )
V vicove.com New Member 5 Октомври 2008 #23 От: Система за онлайн-шоп ZzZaPyr каза: Майка ми се е филмирала тука и иска да пуска онлайн шоп успоредно с магазина който върти офлайн. Може ли да ми предложите някоя система Увеличете... Най-лесното решение за онлайн магазин: super-bg.com при това е безплатно и е съвсем лесно за ползване...
От: Система за онлайн-шоп ZzZaPyr каза: Майка ми се е филмирала тука и иска да пуска онлайн шоп успоредно с магазина който върти офлайн. Може ли да ми предложите някоя система Увеличете... Най-лесното решение за онлайн магазин: super-bg.com при това е безплатно и е съвсем лесно за ползване...