Fozzy Well-Known Member 4 Февруари 2010 #1 Имам сайт и искам да сложа в коментарите емотиконите на Скайп, защото са готини и потребителите са свикнали с тях. Въпроса ми е защитени ли са с авторски права? Вече на много БГ сайтове ги виждам как ми се усмихват.
Имам сайт и искам да сложа в коментарите емотиконите на Скайп, защото са готини и потребителите са свикнали с тях. Въпроса ми е защитени ли са с авторски права? Вече на много БГ сайтове ги виждам как ми се усмихват.
TretiKolovoz Well-Known Member 4 Февруари 2010 #2 От: Скайп емотикони, авторски права? Това е последното нещо, за което някой ще тръгне да ти търси авторски права.
От: Скайп емотикони, авторски права? Това е последното нещо, за което някой ще тръгне да ти търси авторски права.
alexcho0o Member 15 Февруари 2010 #3 От: Скайп емотикони, авторски права? Може и да са защитени но никой няма да ти гледа дали имаш права на емотиконките или не.
От: Скайп емотикони, авторски права? Може и да са защитени но никой няма да ти гледа дали имаш права на емотиконките или не.