Скандално: Цензура в народното събрание!

От: Скандално: Цензура в народното събрание!

Аз ли се обаждам където не трябва или ти? Всяка тема обръщаш на цирк Бойко Балкански
Не те ли заболя задника да дрищиш герберастки пропаганди, баси малоумния трол

Ми темата е за Волен Сидеров бе тролче. Ти какво сподели по темата? Или е по лесно да се заяждаш с мен ?

Братче, ако не беше Сидеров да пробие в парламента, нито за национализъм, нито за патриотизъм, нито за нещо подобно щяхме да си говорим в момента. Да не говорим, че Симеонов и сие щяха да видят парламент през крив макарон. Забравил си какво беше преди, национализъм беше мръсна дума и никой не можеше да говори по начина, по който се говори сега. Това го обърна Сидеров и това е безспорен факт. Симеонов също помогна, като му предостави трибуна, но заслугата си е на Сидеров. После се скараха, щото не можаха да разделят лапачката. Макар че Симеонов пак намери начин да се върне в играта. Както виждаш разликата между двамата е никаква, само дето единия може по-добре да говори.

И едните и другите се заиграха с ДПС и това ще им изяде главите...

Аре бе, я кажи Волен какво направи за българския национализъм през всичките тези години. Какви събития организира, какви паметници изгради, каква литература издаде? Милиони му минаха през ръцете, какво направи, освен да бъде лакей и да забогатее? Този е най-големия сатрап на България, имаше уникален шанс, но уви, предпочете парите. Юда.

Ми темата е за Волен Сидеров бе тролче. Ти какво сподели по темата? Или е по лесно да се заяждаш с мен ?

Заглавието на темата може да видиш най-горе, ама не пишеш по темата и почваш свободни съчинения атака-батака и волен-болен

Братче, ако не беше Сидеров да пробие в парламента, нито за национализъм, нито за патриотизъм, нито за нещо подобно щяхме да си говорим в момента. Да не говорим, че Симеонов и сие щяха да видят парламент през крив макарон. Забравил си какво беше преди, национализъм беше мръсна дума и никой не можеше да говори по начина, по който се говори сега. Това го обърна Сидеров и това е безспорен факт. Симеонов също помогна, като му предостави трибуна, но заслугата си е на Сидеров. После се скараха, щото не можаха да разделят лапачката. Макар че Симеонов пак намери начин да се върне в играта. Както виждаш разликата между двамата е никаква, само дето единия може по-добре да говори.

И едните и другите се заиграха с ДПС и това ще им изяде главите...

Волен е най-обикновен нагаждач.

Който плаща най-много на там се обръща.

:lol: :lol: :lol:

Даже и не си играе да се крие.

Много е забавно да гледам в тази тема как хора, които твърдят, че са демократи и мразят комунизма, са готови без колебание веднага да одобрят лишаването с лека ръка на цяла парламентарна група от право на мнение, защото не харесвали лидера й. Лишаването на опозицията от поле за изява е характерен комунистически похват и за пореден път доказва, че партия ГЕРБ, както и нейните симпатизанти, са хора, на които комунистическата идеология им е най-близка.

Много е забавно да гледам в тази тема как хора, които твърдят, че са демократи и мразят комунизма, са готови без колебание веднага да одобрят лишаването с лека ръка на цяла парламентарна група от право на мнение, защото не харесвали лидера й. Лишаването на опозицията от поле за изява е характерен комунистически похват и за пореден път доказва, че партия ГЕРБ, както и нейните симпатизанти, са хора, на които комунистическата идеология им е най-близка.

Даве учаквах некои димократ го заклейми тва нешо,,, сигур но съм имал прикалиени учаквания, я незнаю

За жалост си прав. :(

Само дето не е лишен милия Воленчо от право на мнение. Лишен е от правото да говори по съвсем друга тема от обсъжданата. Има огомна разлика.
Когато обсъждат НАТО и корабите в Черно Море ще го оставят да се изкаже. Ама той тогава сигурно ще иска да говори за вътрешния министър .....

Само дето не е лишен милия Воленчо от право на мнение. Лишен е от правото да говори по съвсем друга тема от обсъжданата. Има огомна разлика.
Когато обсъждат НАТО и корабите в Черно Море ще го оставят да се изкаже. Ама той тогава сигурно ще иска да говори за вътрешния министър .....

Ууу лъжидимократ, сакаме парлямента с прозрачна рокля и без гащи, долу цинзурата и инфозатъпмненията, жарки бойкорвистки

Даве учаквах некои димократ го заклейми тва нешо,,, сигур но съм имал прикалиени учаквания, я незнаю

Демокрацията е само на приказки в България, за съжаление.

И това е така последните 70-80 години, че може и повече.

Последните 25 години - има малки проблясъци на демокрация през някои моменти и години, но като цяло не е повод за гордост.

А специално Волен мястото му е в лудницата. Но все пак е демокрация и затова човекът е в парламента, нищо че използва крайно недемократични начини, за да влезе. Но все пак вина има и образователната система. :lol: :lol: :lol: :lol:

Последните 25 години - има малки проблясъци на демокрация през някои моменти и години, но като цяло не е повод за гордост.

А специално Волен мястото му е в лудницата. Но все пак е демокрация и затова човекът е в парламента, нищо че използва крайно недемократични начини, за да влезе. Но все пак вина има и образователната система. :lol: :lol: :lol: :lol:

И шо дани са изкажи питам, наил прозрачнос сакате като димократи

Те ще свършат и тези дето ги изтеглихте за тролене по медии и глупости няма страшно, само дто няма кой да ви търпи до тогава. ;)

И демокрация си има граници. Стига му толкоз че е влезнал у Парламента.

Виж Русия - там критикарите на властта получават куршум. А пък шефа не се сменя цели 15 години.

Е, ти сега му сложи отговора в устата. Нали видя, още кажеш американски кораби и край резната ти е главата. Па после да си говорим за демокрация, то това не е първия случай на цензура де, но както и да е да не навлизам в подробности те си знаят много добре "демокраците"...
И шо дани са изкажи питам, наил прозрачнос сакате като димократи

А и доколкото разбрах кака ти Цецка му спряла само ТВ-то, щото туй се излъчвало по ТВ-то. (баси кой ли има нерви да го гледа - ама това е друга тема).

Явно му действат кат на бик червеното (камерите имам предвид).

Балък, хайде чети и си преведи, гробарско ...

Я тоже не очень люблю Путина, но сейчас я его поддерживаю.

Вече знам защо църната маймуна ви пусна щит да ди промива мозъците иначе ще ви пази от на ....

И демокрация си има граници. Стига му толкоз че е влезнал у Парламента.

Виж Русия - там критикарите на властта получават куршум. А пък шефа не се сменя цели 15 години.

И стига сте ми дърпали темата в различна посока, че ще репортвам вече!!!

От: От: Скандално: Цензура в народното събрание!

А и доколкото разбрах кака ти Цецка му спряла само ТВ-то, щото туй се излъчвало по ТВ-то. (баси кой ли има нерви да го гледа - ама това е друга тема).

Явно му действат кат на бик червеното (камерите имам предвид).

Кака ти Цецка да са скрии некъде и да неса показва повичи ама трява я глобят за неадеквотнос

Те ще свършат и тези дето ги изтеглихте за тролене по медии и глупости няма страшно, само дто няма кой да ви търпи до тогава. ;)

Кво беше до зимата пада Бойко? Преди така говореше.....
А нищо не написа на коментара ми за 1000 лева заплата и 500 пенсия , Волен ли го казал ПФ ли.... нещо се обърка там , а?

Кво беше до зимата пада Бойко? Преди така говореше.....
А нищо не написа на коментара ми за 1000 лева заплата и 500 пенсия , Волен ли го казал ПФ ли.... нещо се обърка там , а?

Аре стига с този бойко ве бърнекс, неса ли усешаш че дразниш вечи

Горе