madgooglebot
Well-Known Member
За да не го удари мълния, как защо. Всички заради това спряха да носят и минаха на пластмасови смартове.Часовникът е прекрасен, защо спря изобщо да носиш часовници?
За да не го удари мълния, как защо. Всички заради това спряха да носят и минаха на пластмасови смартове.Часовникът е прекрасен, защо спря изобщо да носиш часовници?
Заради телефона най-вече. Вече не виждам голям смисъл. Беше ми нещо като бижу, но за жалост, вече без кой знае каква практика. Чудя се дори за смарт, дали си струва да си вземам.Часовникът е прекрасен, защо спря изобщо да носиш часовници?
Ама, така се прави. Събрали сме се да си го кажем в очите, иначе какво, да си лицемерстваме ли?@Blinky голяма грешка като лешояди на свеж труп сме
Аз не искам, ма оня с 130кинта може да иска. Шибано, ама реалност.Ако искаш да го разглобя и да снимам всичко, направо да се знае всичко какво е. Ще пооправя обявата, но честно казано го пуснах между другото. Ще седна тия дни да го свърша. Личи си кой продава през такива сайтове. Аз не съм много опитен, продавал съм само някакви лични неща, които са абсолютно неизползваеми вече от мен, а не са за изхвърляне или даряване, което също правя.
Ще допълня обявата, определено. Мерси много за типсовете. Иначе връщанка....по-скоро мисля, че трябва да се видим и да му го покажа. Батерия няма, по обясними причини - не го нося. Което би създало малко риск за купувача.
Блинки, не го продавай!Заради телефона най-вече. Вече не виждам голям смисъл. Беше ми нещо като бижу, но за жалост, вече без кой знае каква практика. Чудя се дори за смарт, дали си струва да си вземам.
Ами пишеш го, не го ползвам вече, в добро съсъояние е.. батерията е за смяна. Нищо скрито, кратко и ясно..@NovaPS , не си много далеч от представената приказка. Горе долу е така, и защо точно да крия, че е така. Как иначе, да е носен до последно, и съм решил да го продам? Това ми изглежда по-зле.
@DataAddicted , този влак отпътува.
Каскет и бастун, комбо пак. По-скоро си мисля за един смарт, но както написах, загубил съм навика да нося вече часовник.Blinky, време ти е да минаваш на джобен часовник с верижка, стига тинейджърски айтъми вече.