Твърдо, да. Прати лично ако го направиш и решиш да продаваш.
Е това не ги ли пуска като статистика аналитикса, а кликаемоста на линковете, ако са афф/нетв ги виждаш от афф/нетворк панела?
Много ми е интересно как, ще се оправиш G secure search, който вече е над 90% ?Нали почна да ги крие като not proided напоследък
При положение, че Analytics (и почти всеки каунтър) ти дава същата информация, не мисля, че има смисъл от такъв скрипт...
Щом Гугъл криптира данните, сигурен ли си че можеш да достъпиш тази информация? Не съм запознат с темата много, но мисля че не може да стане.
Тоест, то проблема не е в аналитикса, а в самото Гугъл търсене.
Получаваш червен картон задето не четеш!
Прочетох го пак, но не разбрах нима искаш да кажеш, че Analytics не ми дава "ключовите думи по който са ви намерили в Г" или не ми "записваше и страницата от която цъкнал на линка" или пък статистиката за седмица, месец, година.?!
Скоро всички посещения от Google ще са такива, от които няма да може да се извличат данни за търсената ключова дама. Тоест съвсем скоро твоя труд ще е безсмислен.
(not provided) се показва по същата причина - google analytics не може да извлича думите, тъй като google search (другия екип на същата компания) не дава тези данни. Истината е, че google НЕ желаят тези данни да са достъпни за уеб мастерите. Ако искаха можеха да направят връзка между google search и google analytics и тези данни да останат достъпни.