От: Слави Трифонов застана зад кандидатурата на Меглена Кунева
Айде пак, абе докога да ви приказвам, че правителството на ГЕРБ е най-честното в новата история на България?
Това е и единствения вариант България да върви в някаква добра посока - всичко друго води рязко надолу. Абе направо се изумявам колко хора не го виждат това. Или пък го виждат, ама се правят, както някой наши съфорумци, бивши социалисти
Просто се надявам да вземат и следващия мандат за да може да се видят нещата по-ясно, в спокойни времена как ще хвръкне държавата. Щото сега е много лесно опозицията да лъже.
Е както mantaman вика - стопили резерва - ми точно така трябва - в спокойни времена се трупа резерв, за да може по време на криза да се ХАРЧИ. Но е много лесно за бандюгите от опозицията да кажат - е ние натрупахме резерв - вие го изхарчихте - и който не внимава се връзва и вика ауууу
Колкото до НДСВ - при тях може да е било по-добре от БСП, но това не значи че и царя не е за разстрел - дори и само заради това, че съсипа БТК. А на тях друго не им трябва - само тая сделка им стига да се нагуши цялата партия, че и за поколенията да има.
Продадоха я за толкова колкото струваше само сградата и под Славейков. А те имат стотици имоти из цялата държава, които сега разпродават за луди пари.
Само разстрел за тия боклуци.
Иначе Кунева на мен ми харесва, защото изглежда, че го прави за каузата и не е партийна кандидатура - всмисъл изглежда ми искрена. Но това не е всичко - вече дали има качествата да се справя в напечени ситуации, примерно Путин или Кадафи те хванат за топките - това е друга тема.
Проблема за мене, че е подкрепена от Слави и евентуално от БСП - така, че със сигурност няма да гласувам за нея.