Защо се занимавате с неща който са ви непонятни.
Уау извинявам се бе ваше височество "Компететна Понятност". И защо си мислиш че големите не са питали тука и задавали привидно глупави въпроси?! По какво ги разпозна във форума ?! А те от къде са тръгнали, да не би да са знаели всичко, а да не би и сега да знаят всичко?!.
Човек се учи докато е жив и умира ненаучен, пише го в книги на хиляди години.... Но кой ли съм аз, за мен е непонятно. Не случайно си в листа с игнорирани. Все още ми се иска Блинки да добави блокиращ бутон, тоя игнор нищо не върши, ти можеш виждаш моето и аз твоето, а като не се харесваме, не виждам смисъл от това, допълнително тровене на нерви, но не съм собственик на форума за да гореша. И естествено че може да не съм перфектен, такъв човек няма днес!
Искам да попитам, защо даваш за пример синопктик.бг, на кой е... Сещаш ли се колко нелепо е това сравнение?! ...... Няма абсолютно никаква логика да сравняваш по този начин. Както не можеш да сравниш среден бизнес или малък който не може да отдели повече от 500 лв. за СЕО с голям, който може да си позволи СЕО с маркетинги тв реклама за хиляди... Едното може да има капацитет да печели по-малко от другото, съответно и по-бавно се развива и т.н.т..тн.тн.тн.тн.т.н.тн.тн.т.нт.н.тн.тн.т.тн.тн.нт.нт.тн.тн..тн.тнт.н.т..тн.тн.тн.тн.т.н.тн.тн.т.нт.н.тн.тн.т.тн.тн.нт.нт.тн.тн..тн.тнт.н.т..тн.тн.тн.тн.т.н.тн.тн.т.нт.н.тн.тн.т.тн.тн.нт.нт.тн.тн..тн.тнт.н.т..тн.тн.тн.тн.т.н.тн.тн.т.нт.н.тн.тн.т.тн.тн.нт.нт.тн.тн..тн.тнт.н.т..тн.тн.тн.тн.т.н.тн.тн.т.нт.н.тн.тн.т.тн.тн.нт.нт.тн.тн..тн.тнт.н.т..тн.тн.тн.тн.т.н.тн.тн.т.нт.н.тн.тн.т.тн.тн.нт.нт.тн.тн..тн.тнт.н.т..тн.тн.тн.тн.т.н.тн.тн.т.нт.н.тн.тн.т.тн.тн.нт.нт.тн.тн..тн.тнт.н.т..тн.тн.тн.тн.т.н.тн.тн.т.нт.н.тн.тн.т.тн.тн.нт.нт.тн.тн..тн.тнт.н.т..тн.тн.тн.тн.т.н.тн.тн.т.нт.н.тн.тн.т.тн.тн.нт.нт.тн.тн..тн.тнт.н.т..тн.тн.тн.тн.т.н.тн.тн.т.нт.н.тн.тн.т.тн.тн.нт.нт.тн.тн..тн.тнт.н.т..тн.тн.тн.тн.т.н.тн.тн.т.нт.н.тн.тн.т.тн.тн.нт.нт.тн.тн..тн.тнт.н.т..тн.тн.тн.тн.т.н.тн.тн.т.нт.н.тн.тн.т.тн.тн.нт.нт.тн.тн..тн.тнт.н.т..тн.тн.тн.тн.т.н.тн.тн.т.нт.н.тн.тн.т.тн.тн.нт.нт.тн.тн..тн.тнт.н.т..тн.тн.тн.тн.т.н.тн.тн.т.нт.н.тн.тн.т.тн.тн.нт.нт.тн.тн..тн.тнт.н.т..тн.тн.тн.тн.т.н.тн.тн.т.нт.н.тн.тн.т.тн.тн.нт.нт.тн.тн..тн.тнт.н.т..тн.тн.тн.тн.т.н.тн.тн.т.нт.н.тн.тн.т.тн.тн.нт.нт.тн.тн..тн.тнт.н.т..тн.тн.тн.тн.т.н.тн.тн.т.нт.н.тн.тн.т.тн.тн.нт.нт.тн.тн..тн.тнт.н.т..тн.тн.тн.тн.т.н.тн.тн.т.нт.н.тн.тн.т.тн.тн.нт.нт.тн.тн..тн.тнт.н.т..тн.тн.тн.тн.т.н.тн.тн.т.нт.н.тн.тн.т.тн.тн.нт.нт.тн.тн..тн.тн
А да питам само защо не го сравниш с работата по сайта на БТВ - дали вали, дето е доста назад ?!?!?!?!?! По него да не би да работят шибани индийци бе ?! А ?! А що е назад, сигурно и те са "некомпетентни" ?!?!?!?!?!?!?!??!!?!?!??!??!?!?!?!?!?!Ч?!?!?
.... Писал съм скапаната тема януари вече МИНАЛАТА година........ Още по никаква логика. Бай Ганьо трябваше задължително да се покаже.
Оплаквате се че няма свобода на словото, а същевременно освен политическата неофициална забрана, такава правим и по между си. "Сакън" човек да не даде мнение, да пита, да зададе въпрос, така е не само във форумите, а и извън дигиталния живот, в истинския. Геле па да сгреши, майко мила светотатство, безгрешните "перфекции, вИднага ша са обадаа" и ще осъдят до 9-то коляно на веки. Циганки по-малко кълнат де се вика. Не Гангнам Стайл, Мми Бай Ганьо стайл трябва да измислят. Викат гражданите че имало селяни... Алоооо първия заселник на даден град от къде е дошъл бе ?! От града ли ?! ,а следващите заСЕЛници?! А преид да стане град, да не би да е нямало и там кокошки, обори, кочини и да не е миришело на гомна ?! Всички сме големи граждани и всички забравяме произхода си! Делим се по градове ( това да си призная е един голям и тъп минус от соца ), делим се по села, по червени, бели, политики и т.н. Мерим си умовете, но не осъзнаваме че винаги ще има по-умен от нас, може би не в нашата област, но в друга, в нашата ще е прост и неук, но в другата област ние ще сме такива. Усещам навсякъде една негативност, омраза, дразнеща гадна енергия и като че хората им доставя удоволствие да са такива, но когато някой стане такъв с тях им става гадно...... Логика вииш ле.
БЛОКИРАЩ БУТОН МОЛЯ!!!