eINFO.BG
Active Member
Така, нека започна с това, че ми дойде идея да създам сайт за обяви за възрастни. Запознанства, масажа, адулт модели и каквото се сетите още в тази група. Намерих си фирма ч/з Супер хостинг, която отговаряше на бюджета ми и изискванията. След което започнаха мъките. Като цяло дизайн за сайта не ми бе предложен, освен една или две готови теми с цел да се донаписват, но нищо конкретно. Като цяло фирмата не подхождаше много сериозно. Аз си платих аванса, а след това и останалата сума. След което всеки месец си заплащах такса, но така или иначе срещу тази такса изобщо нищо не се изпълняваше по договора ни, който фирмата сама беше написала. Няма нови неща по сайта, няма доклади, СЕО пълна нула.... общо взето 100лв всеки месец на вятъра. Фирмата сменя вече 3 пъти офиса за една година и все някакви оправдания. Казах им, че така не може да продължава. Договорихме се за втори шанс и пак нищо. Обещаха ми за два месеца нов сайт и отново нищо. Как да постъпя от тук нататък? Ако администратора сметне, че темата не е за тук, моля да я премести в подходящата категория.