alpakone
New Member
Здравейте съфорумници,имам нужда от съвет къде да преместя хостинга си ,защото съм в one.com (причината да съм там е че имаш безплатен хостинг и домейн за една година).Имам 2 сайта за прехвърляне и мисълта ми е да не ме обелят за прехвърляне на домейните а не съм много на ясно с тези неща.Та да си дойда на думата.
Търся хостинг :
1. Да не е повече от 6-7 евро на месец
2.Да не вземат за прехвърляне на домейн (Ако е възможно)
3.Да нямам лимит на трафик
4.Да имат удобен SQL software
5.Сайта ми е на Български , но следващият проект ще е на Английски и незнам това дали има значение,но ако има предпочитам да не е Български хостинг.
6.Ползвам Уърдпрес предимно,така че може би и това е от голямо значение.
7.Очаквам да има доста натоварване от потребители в бъдеще и сигурно има скрити неща в плановете които, ще ме накарат да мина на по - дебела тарифа,но хайде да стинем до там пък аз лесно ще плащам повече ако е така.Сайта в момента има по 500 уникални на ден средно.и по 1000-2000 импресий и е Уърдпрески
Благодаря предварително и се извинявам ако имам неадекватни въпроси , но не съм много на ти с хостинг историйте.
Търся хостинг :
1. Да не е повече от 6-7 евро на месец
2.Да не вземат за прехвърляне на домейн (Ако е възможно)
3.Да нямам лимит на трафик
4.Да имат удобен SQL software
5.Сайта ми е на Български , но следващият проект ще е на Английски и незнам това дали има значение,но ако има предпочитам да не е Български хостинг.
6.Ползвам Уърдпрес предимно,така че може би и това е от голямо значение.
7.Очаквам да има доста натоварване от потребители в бъдеще и сигурно има скрити неща в плановете които, ще ме накарат да мина на по - дебела тарифа,но хайде да стинем до там пък аз лесно ще плащам повече ако е така.Сайта в момента има по 500 уникални на ден средно.и по 1000-2000 импресий и е Уърдпрески
Благодаря предварително и се извинявам ако имам неадекватни въпроси , но не съм много на ти с хостинг историйте.