pipetko New Member 5 Януари 2014 #21 От: Смяна на хостинг,имам нужда от професионален съвет. ЦЪК. Сървърите не са български
P pgplamen Active Member 5 Януари 2014 #22 От: Смяна на хостинг,имам нужда от професионален съвет. Какъв е тоя хостинг.
pepo_999 Well-Known Member 5 Януари 2014 #23 От: Смяна на хостинг,имам нужда от професионален съвет. ебати рекламата си правиш с тея две изречения
От: Смяна на хостинг,имам нужда от професионален съвет. ебати рекламата си правиш с тея две изречения
P pgplamen Active Member 5 Януари 2014 #24 От: Смяна на хостинг,имам нужда от професионален съвет. Pepo ти отвори ли да видиш какво има там. :twisted:
От: Смяна на хостинг,имам нужда от професионален съвет. Pepo ти отвори ли да видиш какво има там. :twisted:
uni-web Well-Known Member 5 Януари 2014 #25 От: Смяна на хостинг,имам нужда от професионален съвет. Аз, отворих, само кликване към впс и туй-то. После всичко лудница. pgplamen каза: Pepo ти отвори ли да видиш какво има там. :twisted: Увеличете...
От: Смяна на хостинг,имам нужда от професионален съвет. Аз, отворих, само кликване към впс и туй-то. После всичко лудница. pgplamen каза: Pepo ти отвори ли да видиш какво има там. :twisted: Увеличете...
P pgplamen Active Member 5 Януари 2014 #26 От: Смяна на хостинг,имам нужда от професионален съвет. Сега се е появил допълнителен бутон преди го нямаше. Като се опитах да поръчам ме пренасочи към някакви реклами.
От: Смяна на хостинг,имам нужда от професионален съвет. Сега се е появил допълнителен бутон преди го нямаше. Като се опитах да поръчам ме пренасочи към някакви реклами.