Смятате ли да пускате англоезична версия?

BRAIN_PAIN

Well-Known Member
Чудих се днес дали не мислите да пускате англоезична версия на сайта :) Какво мислите за това? Да се превърнете в нещо като DP и NP :)

От: Смятате ли да пускате англоезична версия?

Едва ли. Все още върви обучението по Български език.
Представям си какъв купон ще бъде, ако всички от Предприемач започнат да пишат на Английски. :mrgreen:

Като идея не е лошо.
По този начин, англоговорящите във форума ще имат по-голяма възможност за развитие с чужди проекти.

Идеята не е лоша, само да кажа, че ако това се осъществи, ще е голям бум, но световния пазар е голяма хапка, ще трябват силни ресурси за да го направим с мащабите, с които е тук в България. НО аз винаги съм ЗА да се гледа в бъдещето с отворено съзнание. :)

Ми ако искате да започваме да го правим аз съм за и бих подкрепил такова нещо а и Harkon е прав за чужденците и проектите, това ще е голям плюс.

И аз съм съгласен и ще помагам ако трябва.
Можем и с някое левче да подпомогнем.
Ако половина потребители от тук дадат по 2 лева ще можем да си вземем нов persy сървер с колокация в германия за 1 година

ние сме в канада няма нужда от помощ никога не е хоствано в бг просто хубавия хостинг си се вижда добре и от бг :) само трябва да го измислим как да стане точно на англииски и кои да пише :)

като начало може да започнем с пазара така и продавачи и купувачи ще са по доволни ама не ми се ще някаъв ауто транслеит че доближава спамариите

ако някои иска да ни помага бихме се радвали на две неща да ни сложите по едно линкче дори и да е на някоя забутана вътрешна страница на някои ваш сайт Подкрепете Ни В Популяризирането На Predpriemach.com и да не ни заобикаляте ако се записвате за някоя от Проверените Афилиейт Програми :)

Последно редактирано от модератор:

coolice, направете версия на предприемача на ен.
тоест - предприемачеу.ком да речем. Нов форум, там да си пишат съвсем други хора..

Може да го направите с под-домейни :) bg.predpriemach и en.predpriemach и двата форума да са си съвсем самостоятелни и отделни.

@Cecipenev - нямаш си най-малка представа колко трудно се създава форум. Нямам предвид инсталирането,модването и т.н - първоначалните 150-200 потребители и първите 2-3кмнения . В момента се занимавам с един такъв проект просто е ад - при положение че говорим единствено за двама потребители - е засега се развива но заедно с другия администратор инвестирахме около месец труд, още преди създаването на форума. Освен това поне в началото ни трябва доста качествено съдържание.
Увеличаване на модераторският персонал също трябва да бъде взет под внимание.
Единственият вариант е да се съберем около 10 човека и да попреведем доста постове от тук - около 1000. След това Viral Marketing...

Единственият вариант е да се съберем около 10 човека и да попреведем доста постове от тук - около 1000. След това Viral Marketing...
:lol::lol::lol:

От: От: Смятате ли да пускате англоезична версия?

:lol::lol::lol:

Говоря за смилени публикации - да не си помислите че искам да преведем... например пазара : ). Все ще се намерят около 1000 смислени публикации със смислена информация

От: От: От: Смятате ли да пускате англоезична версия?

Говоря за смилени публикации - да не си помислите че искам да преведем... например пазара : ). Все ще се намерят около 1000 смислени публикации със смислена информация
Това е чудесна идея. Като се оспами една тема тук ще можеш да препращаш към неоспамения й преведен вариант в твоят форум. :lol::D

От: От: От: От: Смятате ли да пускате англоезична версия?

Това е чудесна идея. Като се оспами една тема тук ще можеш да препращаш към неоспамения й преведен вариант в твоят форум. :lol::D

Също доста интересен вариант (think) - намерихме решението за спама :D

Горе