Понеже той не пожела да си пусне анкета, аз я пускам от негово име.
Отговорих просто с "Да", защото за съжаление съм виждал и по-лоши случаи.
Да бе вярвай си, затова ли гласува 11 пъти за себе си?Оли, аз не съм пожелал да я пусна, защото няма значение кой как ме преценява. Аз се задоволявам с преценката на 3-ма професора (по танатология и екзистенциализъм, по диалектическа онтология, и по философска антропология), които са ми гласували магистърската степен по философия. Отделно съм доволен и на това как за по-малко от 3 месеца без познания по SEO Гугъл и др. търсачки ме ранкват на 1-ва и 2-ра страница...А АНКЕТА НА ЧОВЕК, КОЙТО ДАЖЕ Е НАПРАВИЛ 2 ГРЕШКИ ВЪВ ВЪПРОСА НА АНКЕТАТА (пропусната запетайка пред "че" и изпуснат пълен член) ми е през пениса...
Ама не е ли по-добре анкетата да е публична, че да го видим ако си регва нови акаунти пияницата?
Да бе вярвай си, затова ли гласува 11 пъти за себе си?
Що изобщо продължаваш да си правиш чекии на мозъка?Спокойно, няма да регвам нови акаунти. Ако го баннат и този - давам си отговорите на олигофрениите ви в http://kry4ma.com/index.php/topic,1743.0.html (Специална тема за въпросната анкета на олито).
И не съм пияница. Пия по около бутилка вино на седмица. Твърд алкохол не пия. Дори и да съм пиян, интелектът ми работи по-добре от твоя, доколкото го имаш.
Стига бе?
---
Съобщението,което сте въвели е прекалено кратко.Моля ,въведете съобщение ,което съдържа поне 10 символа.
хахаха добро попадение Иво.Всъщност коментара на AGAINST в една от темите на кръчмаря за учителя(водка Сталинская(не Столичная...))изчерпва анкетата напълно
Не, става дума за габровското ТУ. Имена няма да споменавам, макар че ме съмнява някой от там да посещава този форум. Става дума за периода 2006-2007. Единия "преподавател" бе на 69, а другият около 65 Уникална картинка.
Отговорих с НЕ. Има разлика между прост и умствено възпрепятстван. В първия случай има шанс за оправия, но във втория няма.
По непроверени данни от неясен източник е получена непотвърдена информация, че Наполеон от клиника "Луд Пън" в Китай е дал пресконференция пред китайските медии в емнайсет часа местно време, по повод тази тема. В изявлението си той твърди, че кръчмаря не е прост и можел да го потвърди защото го познавал от години от клиниката. :lol:
И ти им говориш зад гърба, надявайки се да не влезнат и да прочетат. Доблестните хора не би ли трябвало да си мълчат или да си казват истината, без да се притесняват?
Ахах, отворете анкетата да видим кои са гласували,че не е прост де.
:lol: :lol: :lol:Кликнал съм само 1 път за себе си. А онези, негативните резултати, най-вероятно ти си ги гласувал. Аз не играя фалшиво, а и, както ти писах вече, мнението на участващите в тази анкета не може да промени факта, че 3-ма професора от СУ са ми гласували ЗА магистърската степен + че за по-малко от 3 месеца сайтът ми е в ТОП 2 млн на Алекса и на 1-ва страница в Гугъл по много думи и словосъчетания.
А ти си просто едно злобно и глупаво същество, което не иска да си сътрудничи, а само да сее омразата си. Така или иначе - благодаря ти за рекламата С такива анкети и теми само спомагаш и малкото неузнали за мен и Кръчма.ком да узнаят Без да искаш правиш понякога и добрини! Да си жив и здрав, и дано да поумнееш мъничко. От сърце ти го благопожелавам!