uni-web
Well-Known Member
От: Смятат да обложат с данък и лихвите по депозитите?
Съобщението,което сте въвели е прекалено кратко.Моля ,въведете съобщение ,което съдържа поне 10 символа.
Ах тоя цайсатия гнусен гей...... :twisted: Толкова ми е противен като го видя че ми се драйфа от него направо..... Като го гледам ме избива на извращения... :twisted: Освен че е противен на външен вид, и действията му са гнусни! Такъв голям тарикат е тоя, толкова е хитър че и в гъза си има мозък. Ще живее той толкова години в USA и накрая ще ми дойде тука да става депутат... Защо ли ? Ами защото тука има далавера, тука има лапаница, до като USA не минава номера. Същата работа и с Плевналиев - живял доста години в Германия и се върнал в България - защото има голяма далавера тука, дето там я няма.
Тоя цайсатия простак, най много да нанесе удар върху банковата система по този начин. Не му ли идва на акъла че хората ще започнат да изтеглят спестяванията си, и ще ги вложат в "Буркан-Банк" ? А други ще ги изтеглят и ще ги преместят към чужди банки в бели държави, където няма такива простотии. В белите държави в условия на криза, данъците изобщо не ги пипат.
За изборите до година - ами всъщност не, реално няма да спечелят изборите, но най много да изфабрикуват фалшиви резултати, което изобщо няма да ме учуди.
Съобщението,което сте въвели е прекалено кратко.Моля ,въведете съобщение ,което съдържа поне 10 символа.