защо някой трябва да ти са хвали пък на тебе ?????
да почнете да му просите и на него ли ?
Искаш ли $$$ за системата, играч? Последно питане. Гледам отбягваш моите коментари което показва, че си тука само да се заяждаш и нямаш за идея да изкарваш пари.
не искам да те карам да теглиш
кредит пък и то няма кой да ти даде
така че няма смисъл да ти отговарям
след 2-3 год
като събереш парички от някой мега як проект изкарващ 100 лв на месец
ще говорим пак
Да не с прекалил със захарта в газираните напитки днес? Превъзбуден ми се виждаш. Само с парите в десния ми джоб ще те купя теб с все семейство, далечна рода, домашни любимци, селски къщурки, дворчета, колибки, БВМ кошника, кухия сребърен ланец и трилентовия анцунг, който носиш.
браво паралия мама ти е дала 5 лв за деня и си велик ????
колко вземаш от социални като безработен 200 - 250 лв на месец ?
и като си вземеш 1 - 2 ваучера за тел
падаш под 200 лв на месец
Ти току що оцени всичко гореизброено на 5лв., a аз заблудения имах 100на в джоба. Евала!
Кажи как да ти ги пратя?
още по - зле
мислех че поне 200 лв връзваш на месец
а той са гордее че имал 100 лв
не се излагай
нормално е сигурно за твойте набори 100 лв са пари
но поне тук не се излагаш
бягай да ядеш някой бургер сега си са видял в пари
Да ти взема и на теб бургер? Въпреки, че хората тук те хранят яко, ти сигурно гладен си стоиш... Все пак бизнеса със системите за залагане не върви. Ще ти взема нещо друго ако искаш - кренвирш с допълнително тоалетна хартия в него? Ще разтвориш вестника където търсиш работа по цял ден ама не те огрява,ще намериш страницата с момичето на броя, хем окото да изплакнеш и ще седнеш да гледаш "Под прикритие" и си легнеш спокоен довечера.
Сигурно и в даскало си разпускал. Накрая си пуснал рушвет на даскалицата ти по български и си ѝ казал, че ще дадеш мач с 100000000% вероятност, ако не излезе - няма как да свърши мача и тя горката те е пуснала, инак трябваше да си правиш келеш бала следващата година... най-рано. :lol: :lol: :lol:
че не направих скрийншот как ми рева на лично за системата
и като не я получи почна да спамиш
мушмурок малък
Сега и лъжите му почнаха. Доста си я закъсал, момче, вземи си медикаменти и започни лечение.
Ако ми намериш изобщо такова съобщение - плащам ти системата + 3 вили на Палма де Майорка, тъпо хлапе.
Ама, ако не го намериш - ще переш лайн*н*те гащи на целия форум, ок? :-o
не е срамно да си сиромах
срамно е че не си го признаваш
дерзай мишка за тва си толкова озлубено мишленце
злобееш че другите имат а ти не
злобееш че другите успяват а ти не
злобееш че другите имат реален живот а ти не
съжелявам те
и ме е срам че не онизявам тук
Браву
гледам новия Вазов ставаш
ако си чел нещо от него