Преди около 40 дни Т.Батков от Стандарт Нюз заведе арбитраж за домейна www.standart.bg
Арбитражната комисия към регистър.бг не уважи искането на Батков!
Преди около 40 дни Т.Батков от Стандарт Нюз заведе арбитраж за домейна www.standart.bg
и? линкове, нещо?
За решението ли? То идва на имейл.
Това е бизнес, съгласен съм. Но става такъв в момента, в който започне да дава ползи и за самия му собственик. Силно се надявам да успее да направи нещо с тях, защото трудно се държат такива домейни, особено когато бройката им расте.
Прав си. Хората за това са измислили бизнес плана, не защото не им е ясно дали ще се случи нещо ако почнат, а дали разписано ще е това, което очаква. И когато не е, се преправя или се мисли къде какво да пипне него. Винаги съм се чудел защо хората не инвестира, а очакват големи печалби. Не знам какво реално си мислят докато се стискат за бизнеса си, а в същото време трошат за глупости пари. Никога няма да разбера този тип мислене.Във всеки бизнес има риск и ако не си подготвен по добре е да не се започва, колкото повече имаш и предлагаш в магазина си стока толкова по добре,за всеки влак си има пътник.Вярно някъде си е чисто дърво,но не може да сложиш на цял рафт 1 шоколад и да чакаш някой да го купи...Без инвестиция нищо не става...дори било то и за хоби...