- Invincible
Member
delete,anti pedali post
Последно редактирано:
И по този начин не ощетяваш търговеца?Всичко е легално,има хора които се възползват от услугите ми и не са отказвали до сега.
На някои просто не им стига. И да,може да прилича на измама,но ако беше нямаше да си предложа услугите колега!
Е примера ми не беше от най-добрите,напълно съм съгласен с вас и не съм прав,но печалбата на потребителите които се възползват е наистина добра.
Тези хора вадят милиони приходи,няма смисъл да не се възползваш от най-богатите...когато почнат на мен да дават,тогава и аз ще почна...в такъв случай аз си взимам.
Държавата краде всички,дори и най-честните Тези хора са тук да вземат всяка една стотинка на човека докато след 40 години бачкане ще ти отпуснат 150лв пенсия и ходи се оправяй.
Давам шанс на хора които нямат финансови възможности като останалите "богаташчета" и искат да усетят какво е да имаш,защото след време и това няма да го има.
Wllb - Хората като имат проблем амазон винаги ще им помогнат,на такива като мен също.Докато има такава политика няма да има проблеми,а тя ще е завинаги такава.
Не съм единствен който го прави,няма да давам примери,но над 300 човека на месец правят същото с поръчки по $350.
Аз съм тук да направя няколко с които да си изкарам лесни пари без да се наложи да ходя на работа 6 дни в седмицата за да инвестирам в мой собствен проект.
Благодаря за съвета ! Нямам моралното право да се възползвам от какъвто и да е твой съвет !Поздрави педали
btw sstankov - научи се как се слага линк в подписа,после пиши по темата.