E eshk0 Member 25 Октомври 2012 #21 От: Спешно: преместване на сайт в друг хост еее знам бе човек, нали ти казвам пробвах всичко, не тръгвааа. създавам нова база иснталирвам нов wp няма проблеми! Black имаш PM Последно редактирано: 25 Октомври 2012
От: Спешно: преместване на сайт в друг хост еее знам бе човек, нали ти казвам пробвах всичко, не тръгвааа. създавам нова база иснталирвам нов wp няма проблеми! Black имаш PM
T trader Member 25 Октомври 2012 #22 От: Спешно: преместване на сайт в друг хост Понякога при пренос на файлове се затрива един интервал в wp-config.php <?phpdefine('DB_NAME',........................ и става белята. Трябва да е така <?php define('DB_NAME',
От: Спешно: преместване на сайт в друг хост Понякога при пренос на файлове се затрива един интервал в wp-config.php <?phpdefine('DB_NAME',........................ и става белята. Трябва да е така <?php define('DB_NAME',
bgtupanfighter Well-Known Member 25 Октомври 2012 #23 От: Спешно: преместване на сайт в друг хост Кво стана, пуснахте ли го? Ако има ядове, дайте го насам, че сън не ме лови
От: Спешно: преместване на сайт в друг хост Кво стана, пуснахте ли го? Ако има ядове, дайте го насам, че сън не ме лови
E eshk0 Member 25 Октомври 2012 #24 От: Спешно: преместване на сайт в друг хост bgtupanfighter каза: Кво стана, пуснахте ли го? Ако има ядове, дайте го насам, че сън не ме лови Увеличете... Чакаме отговор от колегата BlackFriday, после може и към тем да се обърна
От: Спешно: преместване на сайт в друг хост bgtupanfighter каза: Кво стана, пуснахте ли го? Ако има ядове, дайте го насам, че сън не ме лови Увеличете... Чакаме отговор от колегата BlackFriday, после може и към тем да се обърна