Спиране на пропагандата и платените писачи!!!

От: Спиране на пропагандата и платените писачи!!!

И с какво темата ти пречи? Или и ти реши да се изявиш, като комунистически диктатор и да налагаш цензура? Не влизай в тази тема, щом не ти харесва. Аз лично научавам интересни неща от нея. Дори и да не са 100% верни, поне дават друга гледна точка.
Мисля, че е време някои хора да спрат да се изживяват, като център на вселенета. Безполезното за теб може да е полезно за мен. Това, че ти не ползваш дамски превръзки, значи ли, че трябва да се спрат от производство?:)

Ще помоля бг мамите да не се абят, и да отидат да поразпуснат малко.
А И В ИГНОР ЛИСТА СИ И НЕ ТИ ЧЕТА ПОМИИТЕ.

Нищо, другите ги четат.tooth.gif
Ти обичаш да се изявяваш, като дерибей, а ? Физически или психически недъг е причината за това?:)
Като стана майка ще спра да пиша в темата ти, обещавам. Дотогава мисля, че забраната не важи за мен.:wink:

п.с. Как пък успя да разбереш, че съм опонент на предложението ти, като съм в игнора ти и не ме четеш? Ами ако подкрепях глупавото ти детинско предложение, пак ли щеше да ме напъждаш?:)

Платените писачи са в други теми, ей още не се е събудил и почна да ги дига и да реве за вожда си. Ей това е пропаганда.

Платените писачи са в други теми, ей още не се е събудил и почна да ги дига и да реве за вожда си. Ей това е пропаганда.

хохоххо, както вика дядо Коледа. Дал ми е ряпа с текст ''марш до печката!'', а иначе не ме чете, защото ме е игнорирал.tooth.gif

Може да е в цикъл душко и него го хваща понякога :lol:
хохоххо, както вика дядо Коледа. Дал ми е ряпа с текст ''марш до печката!'', а иначе не ме чете, защото ме е игнорирал.Виж файлът 10683

Може да е в цикъл душко и него го хваща понякога :lol:

Слава-богу. Така няма да поиска забрана на дамските превръзки, щом и той ги ползва.tooth.gif

Някой нормален да се изкаже по темата?

Най-големия трол у форума се обади. Дето насън да го пипнеш и веднага казва " Бойко е виновен... :)

Е, чекай ей сега той бърню "нормалния" преди малко се е събудил иначе сега ще дойде да ти разясни всичко.
Някой нормален да се изкаже по темата?

:-o Малииии не очаквах толкова бързо да с случи. Сменям си професията на гадател :-o :lol:
Е, чекай ей сега той бърню "нормалния" преди малко се е събудил иначе сега ще дойде да ти разясни всичко.

:-o Малииии не очаквах толкова бързо да с случи. Сменям си професията на гадател :-o :lol:
Не съм лягал врабче игнорирано. Някой от нас имат полети да гонят. В Първомай имаш лукса да се излежаваш.

И 5000 червени ряпи да раздадеш нищо няма да направиш, и не ми казвай по-сериозно аз съм си сериозен. ;)

И 5000 червени ряпи да раздадеш нищо няма да направиш, и не ми казвай по-сериозно аз съм си сериозен. ;)

И на тебе ли ти е дал, душе?:lol: Нищо, аз ще ти дам зеленко, щото гледам, че имаш нужда от репутацийка в тоя форум.:)

Аз си я вземам от други теми душко, ама ми писнало вече само да помагам, че никога няма благодарност :D
Дал, той аз нал ти казах, че е в цикъл :lol:
И на тебе ли ти е дал, душе?:lol: Нищо, аз ще ти дам зеленко, щото гледам, че имаш нужда от репутацийка в тоя форум.:)

Горе