uni-web
Well-Known Member
От: От: Спиране на репутацията и в офтопика!!!
Те, като гледам са в отпуска тези дни, иначе щеше да има реакция до сега. Пък тоя тиквеник въобще няма какво да се обсъжда. В целия форум от как са махнати мненията в офтопика и в политиката, има 20 мнения и то в същия глупав език, и то по теми в които даже си няма и на идея за какво иде рея. Не ми се чопли да му ги търся, че ми е противно до толкова, че все-едно да бъркам в кофа с ла*на.
Те, като гледам са в отпуска тези дни, иначе щеше да има реакция до сега. Пък тоя тиквеник въобще няма какво да се обсъжда. В целия форум от как са махнати мненията в офтопика и в политиката, има 20 мнения и то в същия глупав език, и то по теми в които даже си няма и на идея за какво иде рея. Не ми се чопли да му ги търся, че ми е противно до толкова, че все-едно да бъркам в кофа с ла*на.
Или няма да ти отговори конкретно или ще напише, че толкова си може.
Той е тук и се е регнал, за да дразни. Защо, той си знае. Получава му се добре.
Така или иначе ... дано той е удовлетворен от участието си, а че другите не са едва ли му дреме
Иначе по темата ... не знам вече какво да напиша ... админите си знаят и вероятно ще е най-добре само те да раздават репутация на потребителите, ако им се занимава :twisted: