Така говориш, щото не са ти на главата явно. Просто ми е писнало от откачени клиенти, които ме заплашват, че ако не им уидисам на прищявките, щели да ме разнесат из интернетО. Бедна ти е фантазията какви откачалки има. Примерно искат отстъпки с подобни заплахи, искат да им плащам транспорта, искат да врщат неща, които са ползвали месеци наред, нито бонче пазят, нито опаковка. Чупят нещо напълно умишлено, търсят гаранции.... Заплашват точно с тая заплаха, че щели да ми закрият бизнеса, като пускат публикации подоба на тази по-горе, щели да ми направят това, щели да ми направят онова.... Искат, искат, искат.... Ама като си получат призовката, гледай как обикалят целия интернет да трият където са клепали. Доста от тия си мислят, че това е някакъв ташак, ама като случат на човек викат що тъй стана. Има си КЗП, които работят доста добре, да се оправят, не е това начина.... Ако става въпрос за измама има и полиция, които също ще свършат работа. Това тук е банален случай за КЗП, ако е така както казва, до седмица са и върнали парите. Аз ако съм на "търговеца" директно я пускам по пързалката да й е за урок....